自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

想問下已經結婚ge你,同另一半仲有無經常咀咀嫁,我老公成日話kiss唔衛生所以唔鍾意,我都習以為常,但最近可能煲得偶像劇多(包括惡作劇之吻,成均館緋聞等等),套套都有好多接吻鏡頭,覺得好sweet,琴晚要求老公咀咀,佢竟然用同樣理由拒絕我,靜係肯只咀面豬,好傷心呀!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 1# wcf 的文章

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

我同老公都好少kiss(唔知點解; 大家懶??) 偶然我會強吻下佢咁囉 haha~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 sl222 於 10-11-9 17:13 發表
我同老公都好少kiss(唔知點解; 大家懶??) 偶然我會強吻下佢咁囉 haha~~

男爵府

我就相反, 我老公好想 kiss, 但我就唔想, 所以成日推開佢

民房

有你地陪我都好d,嘻嘻!!

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 wcf 於 10-11-9 16:57 發表
我老公成日話kiss唔衛生所以唔鍾意,

唔衛生?? 的確係唔衛生嘅,但佢拍拖時又...

子爵府

想問下已經結婚ge你,同另一半仲有無經常咀咀嫁,我老公成日話kiss唔衛生所以唔鍾意,我都習以為常,但最近可能煲得偶像劇多(包括惡作劇之吻,成均館緋聞等等),套套都有好多接吻鏡頭,覺得好sweet,琴晚要求老公咀咀,佢竟然用同樣理 ...

咁佢同你拍拖果時有冇咀?

民房

回覆 8# matoba 的文章

結婚前緊係有啦,仲會情到濃時係地鐵kiss 添,而家想起都不知所謂,當時一定係傻左!

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢仲要鍚到我成面口水
原帖由 DongDongBB 於 10-11-9 17:19 發表
我就相反, 我老公好想 kiss, 但我就唔想, 所以成日推開佢

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 wcf 於 10-11-9 17:20 發表
有你地陪我都好d,嘻嘻!!

放心 , me 2

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

me 2

不過, 我就成日咀亞仔, 亞仔又成日咀我, 所以 C6 有時呷醋, 話我只比亞仔咀, 唔比佢咀

原帖由 DongDongBB 於 10-11-9 17:19 發表

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

一樣

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

係呀, 佢成日都話我口臭, 都唔知有無搞錯!!!

伯爵府

我拒絕 因為覺得好唔衛生...
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我以為唔肯KISS,表示你唔愛佢...

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我老公有口臭..因為佢有"難"牙..所以個口就超臭..嗅到佢D 口水都想嘔..

珊瑚宮

環保接龍勳章

我麻麻地鍾意kiss, 覺得口水好唔衛生, 以前好憎老公(男友時都係)錫我, 但佢又好鍾意wor, 我老公好重kiss的, 所以我會要求盡量唔好太多口水
仲有, 佢知我份人係點, 我一錫完要抹咀的, 到後來佢接受到就佢主動幫我抺咀添

我地每天早上, 佢出門口, 同瞓覺前都會kiss架.

想問下已經結婚ge你,同另一半仲有無經常咀咀嫁,我老公成日話kiss唔衛生所以唔鍾意,我都習以為常,但最近可能煲得偶像劇多(包括惡作劇之吻,成均館緋聞等等),套套都有好多接吻鏡頭,覺得好sweet,琴晚要求老公咀咀,佢竟然用同樣理 ...

大宅

我同老公成日鍚鍚架,不過只係蜻蜓點水果隻,not french kiss,每人都起碼一次鍚咀咀

大宅

我地成日錫錫 ga wor.... 一日十幾次...臨訓前, 起床前, 出面口前一定要... 放工返來又回.. 連睇睇下電視都會... 不過我結婚不到半年 ~~

首頁

尾頁

跳至