自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

麥記出咗大富翁遊戲, 集齊同色有大獎

咁你地會唔會抽印花, 而不停狂啃麥當勞??

等待驗證會員

我個人就唔會呀, 其實呢d都係花巧野, 擺明一set入面最後一隻顏色係極難抽, 要中大獎同中六合彩無乜分別

同埋食麥記實在太唔健康, 為咗中一個不大可能中既獎, 而狂啃麥記實在太唔值得, 隨時賠了夫人又折兵

你地點睇??

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

由出呢個遊戲到而家未食過

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

唔會!

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

咁食法,多鹽、膽固醇、反識脂肪.....我驚中咗都無命享!

珊瑚宮

環保接龍勳章

唔會...近這三個月只係上個星期食左一次m記早餐

大宅

醒目開學勳章

唔會專登...不過如果食開咪加大攞多set印花囉.

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我都有為咗印花而食M記

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔會
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

of couse not la
i am not kids

珍珠宮

唔會.

等待驗證會員

原帖由 09729loklok 於 10-12-9 16:43 發表
我都有為咗印花而食M記

未中先損健康.....
你要努力, 不再受引誘, 回頭是岸
邊有咁易中, 繼續食只會賠上健康

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

照常,想食先食,唔會特登食多d,無期望中咩獎,不嬲無呢d運~

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

no

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

為老麥瘋狂, 僅發生過一次, 就係當年既 snoopy. e+ 好難再要為d 公仔狂食lu.

大宅

唔會~!要中真係要好有彩,邊有咁福氣呀.由細到大都未中過獎.

侯爵府

BK Milk勳章

原帖由 googoo 於 10-12-9 17:14 發表
為老麥瘋狂, 僅發生過一次, 就係當年既 snoopy. e+ 好難再要為d 公仔狂食lu.

ME TOO ...果陣為左換齊套 SNOOPY 狂食之後..都無再發生...
(果陣食到見到 麥記都驚..換完公仔之後起碼有成年無再食..)

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

梗係no啦

首頁

尾頁

跳至