自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

強烈要求無線唔好再搵嗰個湯X珍做主持, 真係好頂唔順佢把聲, 簡直係影響晒個節目呀!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

聽到打冷震呀.

子爵府

呢個係嘜水新人呀? 千其唔好係唱歌喎,把聲真係好得人驚。

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

本來呢個節目對我黎講都幾有興趣ka. 不過3個主持都唔係掂囉... 湯小姐把聲好嚇人, 男嘅除左大隻真係搵唔到佢有咩優點, 第一集成日都掛住食... 唯一好少少係楊小姐, 不過佢把聲都太高音!

攞命... 3個都咁鬼趕客

男爵府

完全同意大家咁講,湯小姐係乜水 ??

子爵府

原帖由 kokching 於 11-1-12 15:27 發表
完全同意大家咁講,湯小姐係乜水 ??

落選香港小姐

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

都唔知點解會搵佢拍.

原帖由 高達媽媽 於 11-1-12 15:32 發表

落選香港小姐

男爵府

聲唔在講,昨晚都唔知點解要加插一段話湯小姐搬d蘋果覺得太重跌倒,令到d蘋果倒瀉晒, 仲要係個種植人員面前"表演", 我個得浪費晒d蘋果, d蘋果種得咁靚, 真係好低智, 唔明點解要咁表達, 我係個種植人員真係心痛死! d蘋果咁樣俾你地搞法! 即刻唔想睇呢個節目...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

景靚, 但主持就 都唔知邊個揾湯X珍和大隻男

子爵府

依家湯寶珍好紅喎, 唔少討論區都有人開post話佢把聲

男爵府

好想

大宅

好媽媽勳章

簡直係噪音!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

三個都把鬼....趕客

彩鑽殿

請問個大隻男係乜人來架?

伯爵府

畀面勳章

我都想講, 佢個樣又唔得, 把聲又唔得, 動靜又古古怪怪
我同老公講, 乜野都唔識講都做到主持?
如果唔係想睇靚景, 真係熄咗電視好耐

珍珠宮

好媽媽勳章

見到惡評如潮, 好奇心驅使下去mytv睇, 點知........

禁止訪問

男爵府

紅葉真係好靚, 但湯小姐真係好唔掂!

大宅

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

首頁

尾頁

跳至