自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

成日久唔久响BK度見到有媽咪開POST問話遇番以前個ex或初戀男友會點樣...估唔到呢鋪發生响我身上...無意中响朋友FB個朋友列度發現我第二個前度男友個名,再睇埋佢張相... 真係忍唔住大叫好彩!!!

真係好感激好感恩好多謝佢當年飛咗我~! 如果唔係我依家就橙喇~~~!!!:lol :lol :lol

依家覺得屋企隻佬突然順眼咗好多... 巧令jai巧友型...:lol 突然間發現老公個BACKGROUND有好多星星,閃閃發光添~~~!!!

大宅

大宅

水晶宮

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我前幾日都喺FB见到ex bf
同你感覺一樣
之前仲間中幻想吓佢
但而家冇哂胃口了

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

對方唔係變得咁肉酸呀?

早排我同朋友傾計, 講開以前我曾有少少暗戀過既男仔...好彩果陣大家只係hi bye friend, 我又鍾意同一大班朋友一齊多過去兩丁人去拍拖, 而家至知佢係個犯眾憎, 又鍾意佔女人便宜既cheap 男人.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

別墅

得到的是最好的,大家共勉之!!!
wbmom

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

我唔想見到呀!事關我自己變得又肥又老呀!

水晶宮

原帖由 vet 於 11-1-13 02:47 發表
我前幾日都喺FB见到ex bf
同你感覺一樣
之前仲間中幻想吓佢
但而家冇哂胃口了

如果唔係噚日咁無意之中响FB發現佢(估佢唔到識我同老公個老友),我基本上真係唔記得佢... 我都係賀緊個FD牛一時,昅到朋友個朋友列度有個超長既鬼佬名好眼熟,再諗多幾秒至sense到係佢,再按相睇佢個尊容,至CONFIRM係佢,真係誓估唔到佢走樣走得咁樣衰...哈哈!!!

大宅

水晶宮

原帖由 bosch 於 11-1-13 06:03 發表
對方唔係變得咁肉酸呀?

早排我同朋友傾計, 講開以前我曾有少少暗戀過既男仔...好彩果陣大家只係hi bye friend, 我又鍾意同一大班朋友一齊多過去兩丁人去拍拖, 而家至知佢係個犯眾憎, 又鍾意佔女人便宜既ch ...

佢係中年發福得好勁,以前識佢同佢拍緊拖佢D身型好高大真係幾鬼佬骨架嘛,誰知依家既佢肥到成個米字蓮中年大叔咁...佢都只係三張尾啫...反觀我隻四張幾耆英老公,到依家都仲有人估佢廿幾卅歲頭...我老公好開心囉~~~ 仲唔LUR飯應...

可能當年嗰條友係見異思遷走黎飛我,所以我零零舍舍覺得佢特別樣衰兼核突...嘿嘿嘿...!!!

水晶宮

原帖由 wbmom 於 11-1-13 07:18 發表
得到的是最好的,大家共勉之!!!

無錯係~~~平時成日都嫌老公成個耆英咁款,依家當我遇上個ex咁既極品,當堂發現我老公係正菜...真係好那型呢~~~~

噚晚同老公講番,我猛讚老公好靚仔好有型,我老公即刻俾個鬆毛鬆翼樣答我:"梗係啦~~~梗係啦~~~"

子爵府

好媽媽勳章

哈哈!
Hello everybody~~!

水晶宮

原帖由 szeyee1999 於 11-1-13 07:53 發表
我唔想見到呀!事關我自己變得又肥又老呀!

我咪又係又肥又殘又老...之不過遇着個ex依家仲YOR過我之嘛~~~話唔定你查實仲好索,D ex依家一個二個邊哂中年發福大肥佬麻甩大叔你唔知啫... 俾D信心自己!你是最好的!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

congratulation!!

水晶宮

原帖由 gigi1020 於 11-1-13 09:09 發表
congratulation!!

多謝!!!

子爵府

好媽媽勳章

水晶宮

原帖由 jess 於 11-1-13 09:14 發表

當年我俾佢飛時真係喊得好傷心架陰公~~~

早知係咁,我當年應該唔係喊係笑到哈哈聲咁THANK YOU佢啦~~~:lol :lol :lol 真係衰~!

首頁
12345...6

尾頁

跳至