影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

「而我不知道陳偉霆是誰」,是一句非常流行的金句,發詳於高登討論區,用以恥笑英皇娛樂歌手陳偉霆知名度低,卻時常倚仗母公司及知名女友,在公開場合當「攝石人」,「認屎認屁」的情況。現在此金句已廣為所有討論區及傳媒所運用。
見於http://hk.myblog.yahoo.com/jw!B7cLxtOLQkeBSw5MpCmtVnk-/article?mid=4

真係好好笑!
點睇呢?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

講真...佢唔係出名。但事實佢係背後好努力,d人話佢扮野我又覺得好難講,我中立。

佢唔努力點跳得出舞,但唱歌就真係麻麻

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

識佢係老鼠所以佢有另一個朵,就係老鼠霆。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Me 2
原帖由 EVA222 於 11-1-25 09:52 發表
我對佢無好感,奸狡樣!

侯爵府

只講中文名, 我真係唔知佢係邊個啊, 話係邊個邊個嘅男朋友, 咁就知.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都對佢印象麻麻地而已

伯爵府

佢好努力轉型, 跳舞+整容, 可以只演戲嗎?唱歌真的很難聽, 見親都會唔睇

珊瑚宮

BK Milk勳章

原帖由 小妮子 於 11-1-25 10:04 發表
Me 2

me 3

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

m4 , 又一間尺鼻

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

懶有型

大宅

哈哈!睇來這個靠女人提高自己知名度的唔知咩水,都幾多人對佢無咩好感!
一個人靠自己努力是有眼睇的,但次次都要痴住人哋個名先出到C版就唔好啦!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係咪亞sa 條仔嗰個呀?

大宅

回覆 13# 亞貴 的文章

個個都係咁識佢!

複式洋房

right, 想做新一代舞王, 但同天王比真是蚊同牛比
原帖由 亞貴 於 11-1-25 11:53 發表
係咪亞sa 條仔嗰個呀?

侯爵府

原帖由 mangolee 於 11-1-25 11:55 發表
個個都係咁識佢!

係唔係真係拍拖都唔知啦,好似做戲咁既

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Joshua_BB 於 11-1-25 10:08 發表
只講中文名, 我真係唔知佢係邊個啊, 話係邊個邊個嘅男朋友, 咁就知.

佢跳舞就幾好, 但唱歌的確好難聽, 而家真係咩人都可以做歌星
重有唔知點解佢個樣同d表情好僵硬好怪咁, d粉又厚, 望落成個MJ款, 佢個樣好似整過咁

子爵府

我聽過佢個名,但其實真係唔知佢做過d 咩!只知佢係阿Sa 的男友
最大印象係佢整容,整到宜家個樣男唔男、女唔女

大宅

原帖由 eunice23 於 11-1-25 12:03 發表

係唔係真係拍拖都唔知啦,好似做戲咁既

我都係咁諗呀!

珍珠宮

畀面勳章

次次係報紙見到佢都好似有d唔同 係化妝定???
越黎越女人樣咁

首頁

尾頁

跳至