自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

多人睇唔等於啲咩, 我都有喺呢個blog出post. 不過唔會hard sell自己個blog. 啲人鍾意睇咪睇囉, 我個瀏覽人次都唔算少架... 多人睇又如何??

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

開心想同人分享係正常o既
我唔覺得有問題
唔想睇咪直頭咪睇囉
仲乜又幫多佢一次賣廣告呢

男爵府

水晶宮

有夢想又肯去追夢是好事,這位年青blog主媽媽我支持巨
少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你都可以寫,佢都係同人分享啫,你唔鍾意可以唔睇,佢一個湊三個,6299係英國人同教書既,佢寫既敎女心得,確實唔係靠吹,你就學吓欣賞別人既長處啦!

水晶宮

bolg是新網絡生態,好多blog主成功以此為生,成功的可以出書,你睇下書局有幾多暢銷書作者都系以寫blog揚名,寫吃喝玩樂寫得成功會有公關公司聯絡你到處免費吃喝玩樂再寫稿幫人宣傳,仲有收入...唔好以為好容易,也要好琴力先得,一分耕耘一分收獲
少奶奶的身份,丫頭的命...

侯爵府

好媽媽勳章

有咩問題??????

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

blog主只是想同人分享生活見聞, 我唔覺有hardsell成份. 自己寫的心血推介俾人睇, 想多D人知, 有什麼問題呢?

要維持一個blog唔易架, 要恆心和心思, 我地要欣賞人地的長處.

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁可能果個mami諗住bk冇咁多人睇, 點知原來真係好多人睇 (我都有入去睇 )所以好意外唔得架咩?

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 玉桂貓 於 11-3-6 07:37 PM 發表
想人知多d無問題,只係佢sell完又話「多人睇好意外」者。

gum... 又或者blog主係 sell緊自己個blog.. 但係又冇乜信心會有gum多人睇, 到最後又發覺原來都有gum多人去睇, 所以咪感到意外lor.
其實又唔須要去介懷blog主的用心的, 唔鍾意, 睇完咪算. 下次唔再去. 千祈唔好gum重傷人. 如果blog主好扮嘢, 坦白講, 嗰度有d人氣blog重扮嘢. 點都好, blog主真係好叻好努力的. 大家有目共睹.

水晶宮

我覺得冇咩問題(我唔識佢的,不過有睇過佢既blog)多人睇緊係又意外又開心啦…我都有留言,連我冇小朋友既人 都會去睇,應該係意外喇卦~哈哈

見到佢1湊3…都想知道佢既生活樂趣架麻………

而且我自己都好想學下
點樣將中西既湊仔方法加埋一齊

等小朋友自律得黎 又有獨立自主既一面………

冇話湊仔最岩既方法 想多方面學習 最好就係從有經驗既人身上去學……再自己運用丫麻~

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我入左bk 唔係好耐, 唔識0個位媽媽, 我過我都覺得佢好hard sell, 好似一update左個blog 就出個post, 我覺得有d多得滯
我明白佢想同大家share佢既育兒法, 不過佢唔似simply share, 佢係好想好想你睇佢個blog
個人意見, 不喜勿插

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我無小朋友,唔知/唔睇佢教仔嗰part,我只欣賞佢整d蛋糕真係好靚!
---生命無價,請支持領養---

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Sell 都唔一定有人睇,
真係有好多人睇咪意外囉,好正常。
比著我日日寫我d 野,
可能日日拍烏蠅!

BTW,未答樓主問題︰唔覺得佢扮野。

首頁

尾頁

跳至