自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

邊隻吸塵機可以吸塵蹣

琥珀宮

up

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

水瀘0個0的ok, 我用osxx~

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

之前聽過dyson得,後尾rainbow又話淨係得佢至掂,最後2隻都無買,太貴喇!

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

另外, 好多其他牌子都得, 唔駛俾兩萬蚊買d 咩水濾吸塵機架 !

版主

Miele 有幾款都得
記得配埋個拍打器

琥珀宮

頭先買左部伊萊克斯吸塵機可以吸埋塵蹣,岩岩吸完床褥,枕頭,真係好多灰白色塵蹣

hinwaimama  塵蹣唔係睇唔到ga咩??  發表於 11-4-15 00:38
alicemic  洗唔洗用塵袋? 幾錢?  發表於 11-4-15 00:34

大宅

appleyuen 發表於 11-4-14 11:33
邊隻吸塵機可以吸塵蹣

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!QbOpYJaaEQf51lTpRC2CF6s4kupiDQ8dMA--/article?mid=846

自己睇

琥珀宮

alicemic 洗唔洗用塵袋? 幾錢? 發表於 5 分鐘前

免塵袋....$1198 豐x 買有9折

琥珀宮

kossbaby 發表於 11-4-15 00:36
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!QbOpYJaaEQf51lTpRC2CF6s4kupiDQ8dMA--/article?mid=846

自己睇:excited ...

我今日就係睇左呢個blog,即刻走去買左呢個model

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

appleyuen 發表於 11-4-15 00:41
alicemic 洗唔洗用塵袋? 幾錢? 發表於 5 分鐘前

免塵袋....$1198 豐x 買有9折 ...

OK喎! 好彩當日嚴貴無買2皮野部rainbow啫!

琥珀宮

kossbaby 發表於 11-4-15 00:36

自己睇:excited ...

你是blog 主嗎?

琥珀宮

alicemic 發表於 11-4-15 00:44
OK喎! 好彩當日嚴貴無買2皮野部rainbow啫!

呢款有埋床褥扒和吸窗簾吸咀

琥珀宮

chloepapa 發表於 11-4-14 17:07
Miele 有幾款都得
記得配埋個拍打器

Miele 呢個牌子德國制造,貴好多

翡翠宮

appleyuen 發表於 11-4-15 00:48
呢款有埋床褥扒和吸窗簾吸咀

咁就真係筍啦! 用20分1既價錢就買到呢個功能,rainbow套床褥扒同吸咀如果唔係佢示範後即時落單,第日買番要另加5千架! 我就係覺得太貴唔捨得所以無買,好彩! 好彩!

版主

alicemic 發表於 11-4-15 00:52
咁就真係筍啦! 用20分1既價錢就買到呢個功能,rainbow套床褥扒同吸咀如果唔係佢示範後即時落單,第日買 ...

SALES 就梗係咁講
若果真係幾日後call 佢, 佢真係會收貴幾千的就真係好野la !!!!

大宅

部伊萊克斯吸塵機又真係幾抵喎~

珍珠宮

好媽媽勳章

appleyuen 發表於 11-4-15 00:43
我今日就係睇左呢個blog,即刻走去買左呢個model

想問下係咪吸完塵, 就咁將個箱倒走d塵就得架喇?
因為之前好似聽人講, osim個隻要洗, 好麻煩
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

伯爵府

其實係唔係皮膚特別敏感至要用呢D機呀

我初頭都想買,但又覺得呢D機好貴,又無咁多地方放多部機

我一直都只係用 60 度水洗床上用品再加定期抽濕咋...

You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

琥珀宮

sumlam 發表於 11-4-15 06:16
想問下係咪吸完塵, 就咁將個箱倒走d塵就得架喇?
因為之前好似聽人講, osim個隻要洗, 好麻煩
...

可以等到滿先倒,佢唔係好似osim果D用水吸

首頁

尾頁

跳至