論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我今日好聲好氣問我工人,遲d bb大咗你可唔可以抹兩次地呀?佢即刻面色一沉,答:宜家ok啦!我問佢係咪覺得宜家已經好乾淨?佢話係!我話咁即係你唔會肯抹兩次地呀?佢話唔會嗰一刻我冇嬲!只係心服口服!我抄你係冇錯嘅唔好以為湊得掂我個仔乜都得我成家人冇咗你唔會死 ,會死嗰個係你有邊個太太可以比你瞓到十一點,唔抹嘢!抹地只抹一次唔過水?傾電話SMS !比你點去沖奶?比你黑面,唔聽人講嘢,當太太冇到?最重要係成日喺屋企着低胸衫

Garfield  話佢家陣做野,唔係餵奶...  發表於 11-6-21 13:03

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:唔好以為我冇咗你唔得呀

Why 系問佢會吾會拖多一次?而吾系直接order 佢要拖2次

公爵府

幾時正式炒佢呀??

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

極品 ! 快炒 !

我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

你件野好黑心, 特登訓練baby唔跟你, 跟佢. 又當你死嘅, 睇來佢甚有遠見, 想坐你個位, 遲早踢你走, 霸亞sir, 你仔, 你地位

別墅

回覆:唔好以為我冇咗你唔得呀

要快炒!

複式洋房

回覆:gemiling 的帖子

我唔可以用命令形式同佢講嘢架!佢會態度好衰!佢唔會覺得自己有問題架!我真係忍得好辛苦先抄佢!唔想個仔成日換工人,會令佢冇安全感!仲要忍成個月,今次我請海外菲菲

gemiling  icic.. so you firing her! :) good luck on your next one!!:D  發表於 11-6-21 13:10

大宅

回覆 phoebe309 的帖子

0甘你仲唔炒佢?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

回覆:lily-of-valley 的帖子

係呀!有時我都會甘唸,我屋企有cam,佢知先生成日睇,我老公話見到佢有次拉高件衫周圍行,喺度曬波成個爸爸粉紅色睇哂,佢都大架,成日以為自己好靚好自豪!見過佢電話有張上身冇着衫嘅相,佢話佢有個friend嫁咗個香港男人,佢好鐘意香港,印尼冇人冇物,返到去32歲仲要唔係處女冇人要架,佢話想嫁個鬼佬或者香港人又唔睇下自己咩樣,一出街就着到係人都知詎恨男人咁嘅樣:

Smartbaby0911  得人驚!  發表於 11-6-21 17:08
jessiechen  嘩, 講到出面...快炒啦...  發表於 11-6-21 15:40
CALVEN  嘩,咁都吾炒?  發表於 11-6-21 12:41

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

phoebe309 發表於 11-6-21 12:37
係呀!有時我都會甘唸,我屋企有cam,佢知先生成日睇,我老公話見到佢有次拉高件衫周圍行,喺度曬波:sickmi ...

佢嘅然見知有cam, 即係特登比Sir睇啦, 都唔係來做野嘅. 你不如早D成全佢, 唔做麥樂嘥料.

男爵府

好奇問,咁炒要吾要補一個月?我覺得好嚴重,性騷擾呀佢,刑事!

複式洋房

回覆:idy926 的帖子

我唸住賠一個月比佢即走!我同事話佢答我唔肯抹地已經可以抄佢唔駛賠,究竟係咪架

joanie731  佢拒絕妳嗰陣有無錄影?幾多次?每次隔幾耐,有無比警告信?  發表於 11-6-21 14:04

男爵府

係,有幾點係可以即炒吾補一個月,其中一項意思係:
工人故意不服從顧主合理命令同要求

不過你要有證明,同埋如果工人告你,都要睇個官點睇

大宅

不要請年輕和靚的姐姐呀!

公爵府

哂波比亞sir睇 .... 佢一定係想 c

大宅

畀面勳章 大廚勳章

我個印印自動波,有無bb都一日拖2次

大宅

早d送佢返歸,睇到火滾呀

侯爵府

你工人真係好過份 !! 明知阿sir 睇cam 做d咁的事, 想點?
我上一個工人又係低胸衫成日烏低身抱我個b或者抺地, 我即刻叫佢以後唔可以咁著, 要著我比佢的tshirt (高領) 佢黑面, 話想著自己衫, 換黎換去又係緊身衫, 佢仲要bra 內加pad, 個pad 突晒出黎, 佢胸細, 根本無野好show, 唔知摶乜.

男爵府

畀面勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會講可唔可以,直接叫佢毎日抺兩次,根本無需理由喎

首頁

尾頁

跳至