興趣嗜好

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

N70

does anyone knows what kind of function does N70 offer??
and how much???
thanks

民房

Re: N70

photo taking and net surfing.!

子爵府

前日行衛訊同123 , 佢地都係賣緊 $4188
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

大宅

full features described here:

www.nokia.com/nseries/index.html?lang=en&country=AP

男爵府

thanks
actually i picked it up yesterday
and it is pretty good
just it is a bit too big
hahha
i guess will look for another later on

子爵府

好開心呀 ! 今日去衛信出咗喇 ! $4188 , 拎部舊機6260去 , 重可以減多 $950添呀 ! 返黎玩咗幾個鍾 , 真係好鬼正 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

家熹媽咪

有乜咁正呀? 乜野吸引到你買呢?
梁媽媽

珍珠宮

醒目開學勳章

有乜咁正呀?

家熹媽咪 寫道:
好開心呀 ! 今日去衛信出咗喇 ! $4188 , 拎部舊機6260去 , 重可以減多 $950添呀 ! 返黎玩咗幾個鍾 , 真係好鬼正 !

別墅

我都想出, 但係$4188, 好貴呀!

子爵府

點解唔去citicall出呀,現金$4080仲有一電一叉送tim!我老公用k700i佢地仲收1000呀!

伯爵府

我老公都想出,但真係好貴

民房

8800仲貴

民房

Hk$7000-Hk$7300

子爵府

梁媽媽 寫道:
家熹媽咪

有乜咁正呀? 乜野吸引到你買呢?

梁媽媽 及 咁多位媽媽 :

我本身係想出 N91 架 , 但上網見佢話今年12月出唔切 , 因為MICROSOFT 果邊出左D問題 , 所以我咪諗住換過另一部黎頂住引先囉 , 初初想買6680架 , 但睇真D佢D功能 , 又好似冇咩特別 , 後尾見倒有N70 , 上網CHECK佢D功能 , 又覺得好似正過N70 , 有輕身D , 細部D , 咪買囉 , 買左返黎重正 , 好鬼多野玩 ....多到我玩左幾日佢D功能都未玩晒 ! 哈 ~~~ 如果你地想知多D既 , 我比個網址你地上去睇 , 入到先先揀左自己心水機 , 跟住會有幾樣野比大家揀 , 你地再襟入去[手機比較]然後再揀多幾隻手機黎對比 , 就知道自己有冇揀錯機架喇 , 不過 , 有D 未UPDATE得切 , 如果想知得更多 , 可以入去 [手機討論] 睇吓人地講咩架 !

鈴聲王

伯爵府

我部6680 跌到得$2000 , 想換但有覺得唔知好唔好,影相係米同普通2000萬象機一樣呀
pooh 磁貼欠6, 30, 35

大宅

one2free有special offer $1788咋.....

大宅

monbebe 寫道:
one2free有special offer $1788咋.....

咁筍?我喺衛訊買$4100,仲有免費課堂解釋啲功能

子爵府

cheungcheung 寫道:
我部6680 跌到得$2000 , 想換但有覺得唔知好唔好,影相係米同普通2000萬象機一樣呀

重有$2000都好丫 , 我上年 $4100 出部6260 , 今次拎去換 , 得$950 咋 ! 陰公 !!!! :-( :-( 我玩過個FD 部6680 , 我覺得D 色真係靚D,同埋 , 佢個記憶體夠大 , 我呢2日狂拍MV , 拍完插條線就可以過返落電腦 , 好鬼方便 , 每個MV 重可以錄成粒鍾添呀 !

子爵府

monbebe 寫道:

但好似係要JOIN 佢3G plan 喎 ! ?? 簽埋18個月 , 我用咗123都成7年 , 本來想同佢地買機架 , 但我個約出年4月先到 , 佢地話最多減2百咋 ! 重有等機 , 因為而家冇機 ...

子爵府

sunmoon 寫道:
[quote]
monbebe 寫道:

咁筍?我喺衛訊買$4100,仲有免費課堂解釋啲功能[/quote]

有d咁既樹 , 點計我冇既 .... ?

首頁
12345...10

尾頁

跳至