影視娛樂

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

追到最後幾集喇!我估家姐結唔成婚

大宅

BB防敏心得分享勳章 畀面勳章

有睇盛女時代嘅入嚟傾下啦

兩個都係大男人,一個扮大方,一個真小器,係我有可能揀個有錢

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

回覆:有睇盛女時代嘅入嚟傾下啦

我都有睇nowtv套盛女時代呀!我比較留意妺妺曼婷個條線,等到未婚夫開始搵多個錢,點知成個人變哂,之前已經試過為咗未來婆媳關係比項海打咗巴,比著係我一定同佢死過,點會仲擔心佢

別墅

靚豬媽 發表於 12-2-15 16:59
我都有睇nowtv套盛女時代呀!我比較留意妺妺曼婷個條線,等到未婚夫開始搵多個錢,點知成個人變哂, ...
今晚個集真係睇到好慶! 自己衰咗就屈婷婷
雖然之前婷婷個媽係衰, 睇唔起人地出身同背景, 但都女家都肯借錢比佢買樓結婚, 仲想點

不過我唔同意佢地結婚囉...如果冇錢, 男朋友仲要照顧哂全家上下, 儲唔得個錢, 唔係愛得深就早走早著啦

大宅

回覆:sonking 的帖子

係囉!係要迫啲女快啲嫁,適得其反呀

之但係我又信有啲咁嘅阿媽,自己婚姻生活唔愉快,自然渴望仔女早日建立家庭

複式洋房

畀面勳章

有睇盛女時代嘅入嚟傾下啦

請問邊個台?

複式洋房

引用:請問邊個台? +

原帖由 babymamy 於 12-02-16 發表
請問邊個台?
105海潤台呀

複式洋房

引用:Quote:靚豬媽+發表於+12-2-15+16:59+我都有

原帖由 sonking 於 12-02-16 發表
今晚個集真係睇到好慶! 自己衰咗就屈婷婷
雖然之前婷婷個媽係衰, 睇唔起人地出身同背景, 但都女家都肯借錢 ...
今晩婷婷應該會喊死,都唔知點收科,希望happy ending

複式洋房

前排見到有人提起海潤台, 我都冇留意now開咗依個新台添, 前幾日先開始試睇, 十點半依場盛女時代都算係高水準, 尤其係d甘草演員, 我覺得拍得好真實, 唔似睇tvb劇集個個演員d表情都咁誇張, 依套內地劇雖然個個睇落都生面口, 反而令我覺得有新鮮感

複式洋房

回覆:papara 的帖子

內地劇對男女感情拍攝手法都比香港個啲含蓄好多,就算小朋友睇到都冇咁擔心有兒童不宜場面囉

大宅

2023年兔年勳章 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

yo~ 剛發現now tv個度有海潤台自己個site呀
http://www.now-tv.com/now-hairun ... html?showId=2159712

唔通曼娟同返吳勁松一齊?

大宅

引用:yo~ 剛發現now tv個度有海潤台自己個site呀

原帖由 靚豬媽 於 12-02-16 發表
yo~ 剛發現now tv個度有海潤台自己個site呀
http://www.now-tv.com/now-hairun/shows_landing.html?showId= ...
唔好咁快講劇情,留番10點半比我睇埋佢呀~

複式洋房

估唔到係男飛女

大宅

引用:估唔到係男飛女

原帖由 alta8984 於 12-02-16 發表
估唔到係男飛女
婷婷唱k個part我睇到眼濕濕,估唔到佢真人把聲幾sweet喎

大宅

我掛住氹b瞓覺冇睇到
好在仲有重播啫

複式洋房

畀面勳章

引用:我掛住氹b瞓覺冇睇到+ 好在仲有重播啫 +

原帖由 jennyka 於 12-02-17 發表
我掛住氹b瞓覺冇睇到
好在仲有重播啫
me2呀!今晚都唔得閒睇返添

星期日放假補睇返最後個幾集

係唔係happy ending?

大宅

呢套劇都既輕鬆好睇,女主角王麗坤,好靚 一D都唔討人厭

複式洋房

引用:前排見到有人提起海潤台,+我都冇留意now開

原帖由 papara 於 12-02-16 發表
前排見到有人提起海潤台, 我都冇留意now開咗依個新台添, 前幾日先開始試睇, 十點半依場盛女時代都算係高水 ...
估唔到內地劇都有唔錯嘅水準,我今日先第一次由17睇到結局,估唔到最後結成婚嗰個係

複式洋房

引用:內地劇對男女感情拍攝手法都比香港個啲含蓄

原帖由 alta8984 於 12-02-16 發表
內地劇對男女感情拍攝手法都比香港個啲含蓄好多,就算小朋友睇到都冇咁擔心有兒童不宜場面囉:kek ...
愛情劇都係架,少床戲咀戲

大宅

引用:Quote:原帖由 papara 於 12-02-16 發表前排

原帖由 kenpiggy 於 12-02-19 發表
估唔到內地劇都有唔錯嘅水準,我今日先第一次由17睇到結局,估唔到最後結成婚嗰個係

...
我估到實有啲嘢
現實生活,未必個個女人都有勇氣咁大年紀時再婚,仲要咁好彩咁多人十卜佢

首頁
12345...6

尾頁

跳至