自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

男童大潭水塘行山失蹤!! .....希望快d搵番佢啦!!.....搵番囉!!!!!!

男童大潭水塘行山失蹤
11月 25日 星期五 21:30 更新

一名十一歲男童早上與父親行山時失蹤,飛行服務隊直升機、民安隊和消防到場搜索。

男童高約1.4米,身體肥胖,穿短褲、灰色T

伯爵府

Re: 男童大潭水塘行山失蹤!! .....希望快d搵番佢啦.....

最近都有好多行山失蹤案,究竟係真係盪失路定係......比人捉左

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 男童大潭水塘行山失蹤!! .....希望快d搵番佢啦.....

希望快D搵返啦.[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/07/28/004155.jpg[/img]

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

照計個細路冇理由周圍走噃? 接連發生失踪事件, 真係令人擔心!

大宅

去左邊呢 希望佢無事快d返屋企啦

子爵府

真可憐, 希望佢無事, 快D返到屋企啦! :-|

別墅

希望可以快啲搵返啦!

男爵府

好媽媽勳章

唔怪得今日咁多直昇機係上空飛黎飛去
其實個到好易行,會唔會係小朋友唔小心跌左落山坡..
點都好,希望快d搵返啦 :cry:

複式洋房

等待驗證會員

典解唔帶埋個細路入廁所呀?? 大家都係入男廁je....
定佢地個d 係 流動廁所呀??
希望快d搵番啦.... :-|

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

:-|

公爵府

Really hope the boy is fine and back to his parents!!! :cry: :cry:
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

男爵府

咁似明珠台個套Lost

gianyip 寫道:
最近都有好多行山失蹤案,究竟係真係盪失路定係......比人捉左

子爵府

畀面勳章

男童有智障,可能唔識應人,咁就難搵,希望佢平安冇事

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我在則魚涌返工, 放工時見到 架 火燭車 轉左入去 "柏架山" 果到, 我仲以為 街市火燭 添..........
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

水晶宮

畀面勳章

唉,好心寒呀....... :-| :-|

大宅

唉! 真係好擔心, 希望佢無事喇 :cry:

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

希望快d搵番佢啦, 聽新聞話佢有自閉症, 未必知道人地叫佢個名, 真係幾擔心. :-|

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

希望可快d搵快佢啦 :cry: :cry:
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

alicemun 寫道:
男童有智障,可能唔識應人,咁就難搵,希望佢平安冇事

係呀,最好佢見到有人,咁又跟左人落山,唔識通知屋企人,咁去到市區就唔怕,希望佢唔好留係個山度又唔識叫人,因在山上好危險.

首頁

尾頁

跳至