嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人可以借出0/3baby會員號碼

想於0/3baby買車仔, 可以借出會員號碼嗎? 謝謝
]

大宅

Re: 有冇人可以借出0/3baby會員號碼

會員有幾折?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Tsang04,

pls check pm
[url][/url]

複式洋房

會員有幾折?

複式洋房

ClaireMa 寫道:
Tsang04,

pls check pm

Hi ClaireMa,

i also want to buy 門欄, can u borrow yr card no. to me too? pls pm me. thanks

男爵府

ClaireMa
我都想要呀...我想買 carseat...好貴
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

Hi! ClaireMa:

請問可否借用妳的0/3baby會員號碼,因為我想買架bb車比bb用,但真的很貴呀,唔該妳呀.

大宅

ClaireMa,

我好好好想要會員號碼可以今日比我嗎?我今日同老公出街去0/3買highchair Thanks you very much

別墅

ClaireMa,

請問可否借用妳的0/3baby會員號碼,因為我想買架bb車.

Million Thanks,

年糕仔媽媽

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

ClaireMa,

請問可否借用妳的0/3baby會員號碼, 因為我想買bb床. 同埋我想知有幾多折呀?

Thanks in advance!

Stepbystep

子爵府

Causeway Bay Baby Pro 都有0/3 baby 嘢買
床 9折,車仔85折,門欄9折
買滿$3000有85折,會員多95折
tel:3104 4884

民房

lanimama 寫道:
Causeway Bay Baby Pro 都有0/3 baby 嘢買

有無揹帶賣,如有幾折?

大宅

lanimama:

Thank you!!!
lanimama 寫道:

男爵府

可唔可以都pm個vip number比我呀? 因為我想買張床仔, 床圍套裝同車仔呀!!

唔該晒
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

我今日去o左尖沙咀海運o個間分店買門欄, 個sales好麻煩, 話不可以單單講會員號碼, 要埋會員姓名和手提電話, 否則不能用折扣優惠.仲話最好借埋張會員証..最後我無買到...大家千萬不要去呢間分店...d sales太討厭了..

ClaireMa, 可否pm埋會員姓名和手提電話, 等我去荃灣分店買..謝謝

別墅

Hi,ClaireMa
我想0係0/3baby買床仔,可否借會員no比我.謝謝!!!

大宅

Hi,ClaireMa
我想0係0/3baby買床仔,可否借會員no比我.謝謝
If u could, I need the tel no and name as well, mamy thx!!

禁止訪問

禁止訪問

洋房

I also need to buy baby bed from 0/3 baby, can anyone help and let me know your full name, tel. no. and membership no.?? thanks!!!!!

首頁

尾頁

跳至