夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我老公有小三,一齊都有2年幾,當初我知道佢有女人,搬左返娘家住一段時間,直至兩個幾月前返黎之所謂我地既家,當然我預左佢唔會同條女斷,我返去亦都計劃黎緊條路點行,可能你地話點解唔同佢離婚,其實我唔係唔想,而係我呢個moment冇錢,係一個最大問題,如果要做,我會等2年後個女讀完幼稚園,呢2年亦係我儲緊錢,宜家我唔會同佢嘈,照幫佢洗衫做家務,人地話男人去玩唔緊要,最重要識返屋企…而佢…嘿…一個月都冇兩個星期係屋企,唔返黎電話亦冇個黎,唔係要你關心我,問下個女都應該啦,成日話忙,做地產有咩忙,呢個都小事……

個個月都比唔夠養女錢(3000), 好多咩,唔係囉…同條女係出面飲飲食食都要錢啦,成日話自己冇錢,今日好聲氣叫佢入錢比我,佢居然話得返200蚊,得條命比你, 低能有錢玩女人冇錢比個女,搵條命黎大我冇野好講……邊有男人同個老婆咁講野

我都講我既背景比大家知,我係一個在職媽媽,個女今年三歲半,而我老公有小三當然我自己有責任,因為我脾氣唔多好,再加上我唔比個女佢亞媽湊,呢啲導火線咪做成今日咁, 脾氣唔好我承認,但已改善中,至於唔比女佢亞媽湊,其實有原因,係亞女出世前8個月都係我99湊,但8個月內真係頂我99唔順,仲要我親眼睇到佢湊b一啲令我完全接受唔到既地方,最後我放個女去育嬰園,之後我就負起返工加接送囡囡返放學煮飯做家務,直至宜家3年幾,所有野都我一個人做晒,講真冇功都有勞

而我老公今年先三十頭,佢條女已經四十頭, 離左婚有個仔,仲有糖尿病,佢搵個後生個我靚過我無話可說,如果我有錢,晨早送走件瘟神比條8婆驅風…可悲係我輸比件雞囉

我已經同我老公講,要離婚出聲,我會即刻同佢簽紙,同以後大家都唔會再見,我知個女人有叫我老公同我離婚,但我老公又唔敢做,佢咪等下囉,一齊鬥長命

呢件事上我係有比機會大家去修補呢個爛攤子,只係佢冇珍惜一直當我冇到

珍珠宮

pinky30312    發表於 13-1-26 11:13

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:呻,一個不折不扣加不知所謂既自私精,賤男人

搵件後生18,22都算,搵件驅風老藕,服左佢囉。呢d女人明知人有家庭仲痴埋去,人盡可夫 狗男女

洋房

支持你!!

別墅

妳c6係咪軟飯王?正cheap 精!自己生嘅都唔養

大宅

正一臭男人, 賤男人

男爵府

鐘意煲"老嘔"

仲要埋化地帶來的豬頭骨, 成另一頭家..

大宅

加油

男爵府

賤男人你好叻喇,加油呀!!

瑪瑙宮

有小三好多原因, 但攪到連親女都唔理的男人係最衰, 樓主自己加油~

大宅

引用:話說我老公有小三,一齊都有2年幾,當初我

原帖由 BB女樂樂 於 12-08-26 發表
話說我老公有小三,一齊都有2年幾,當初我知道佢有女人,搬左返娘家住一段時間,直至兩個幾月前返黎之所謂 ...
嘩!!隻老妖真喺好識補喎!!正人渣!!

大宅

好慘呀你
你令我對婚姻有d疑惑
怕我男友第時都甘對我

公爵府

好心個女人自己離過婚、又有糖尿、又大人十幾年,做咩要咁做呢?你老公又冇腦,不要也擺

大宅

回覆:Magan28 的帖子

老妖識補仲識大話tim,前後話左兩次有bb,跟住落左喎,你話信唔信

大宅

引用:好心個女人自己離過婚、又有糖尿、又大人十

原帖由 Bibibut 於 12-08-26 發表
好心個女人自己離過婚、又有糖尿、又大人十幾年,做咩要咁做呢?你老公又冇腦,不要也擺

...
佢根本未玩夠,咪有佢囉,我走左佢要服侍果隻糖尿雞,我深信他朝君體也相同

大宅

引用:好慘呀你你令我對婚姻有d疑惑怕我男友第時

原帖由 bbbstarz 於 12-08-26 發表
好慘呀你
你令我對婚姻有d疑惑
怕我男友第時都甘對我
每個人故事都唔同,婚姻其實唔係咁可怕,只要你記住佢對你點好都好,男人話變就變,冇樣睇冇徵狀,正如朋友同我講,如果自己範圍控制唔到,let him go!

大宅

引用:妳c6係咪軟飯王?正cheap+精!自己生嘅都唔

原帖由 嘉嘉123 於 12-08-26 發表
妳c6係咪軟飯王?正cheap 精!自己生嘅都唔養
唔知喎,不過條8婆係做小生意有啲錢,可以貼佬,但佢對人地個仔仲好過對自己個女,佢夠膽死著埋人地個仔啲衫同孖煙囪,佢仲同我講條8婆迫佢著

大宅

引用:搵件後生18,22都算,搵件驅風老藕,服左佢

原帖由 maymaywong88 於 12-08-26 發表
搵件後生18,22都算,搵件驅風老藕,服左佢囉。呢d女人明知人有家庭仲痴埋去,人盡可夫 狗男女:c ...
如果佢搵個條件好過我,我無話可說,但唔係囉

男爵府

你地仲係有名有實的話, 只益C6, 兩面逢源
Do not count your days down!

大宅

引用:你地仲係有名有實的話,+只益C6,+兩面逢源

原帖由 fafacat 於 12-08-26 發表
你地仲係有名有實的話, 只益C6, 兩面逢源
掛名囉,心都飛左去隻雞度

首頁

尾頁

跳至