美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前做laser treatment前醫生建議用佢先煥膚,點知一用上癮,隔九個月又用多次先

禁止訪問

畀面勳章

回覆:得閒又煥膚

大宅

回覆:dasa 的帖子

一套最少夠我做兩個療程,抵用(其實我唔知隔咁耐仲用唔用得,但用左一個月,同上次效果都差唔多,所以我諗都仲用得,至少唔會爛面)

大宅

回覆:dasa 的帖子

建議你冬天唔好用,會好干好痛,

美素又無貨啦,仲貴0坐添

大宅

引用:有乜用架? +

原帖由 leedorean 於 12-10-26 發表
有乜用架?
煥膚,幫你去底層啲污穢,過程中會甩皮,而甩皮情況仲會因人而異,我有朋友甩到好似曬傷咁,我就主要甩嘴邊位,甩完皮膚就有光澤又細嫩

大宅

引用:建議你冬天唔好用,會好干好痛, +

原帖由 akk2 於 12-10-26 發表
建議你冬天唔好用,會好干好痛,
我配B5用,暫時都幾ok,用多一個月就攪掂!

男爵府

引用:Quote:原帖由+akk2+於+12-10-26+發表建議你

原帖由 dasa 於 12-10-26 發表
我配B5用,暫時都幾ok,用多一個月就攪掂!
我好耐之前用過係usa朋友代購。請問伱係邊到買同幾錢?

大宅

想請教OBAGI既PRODUCTS~
我見呢個BRAND 有幾個SERIES: Nu-Derm System, CRX System, Professional-C

唔知呢幾個SERIES分別係邊? & Nu-derm係最強既一隻??

男爵府

dasa 發表於 12-10-26 00:05
煥膚,幫你去底層啲污穢,過程中會甩皮,而甩皮情況仲會因人而異,我有朋友甩到好似曬傷咁,我就主要甩嘴邊 ...

係咪會無哂啲暗粒同酒米架?一個療程要搽幾耐?可介紹個醫生嗎?

男爵府

要醫生紙先買到嗎?

大宅

回覆:得閒又煥膚

我用緊obagi c rx 21日啦,好多人話我d班淡佐好多,不過頭兩星期好像乾乾地,無咩皮甩,仲有人以為我化佐妝咁,好開心呀

男爵府

引用:之前做laser+treatment前醫生建議用佢先煥

原帖由 dasa 於 12-10-26 發表
之前做laser treatment前醫生建議用佢先煥膚,點知一用上癮,隔九個月又用多次先

...
你用喱set洗5洗配a酸?

大宅

引用:Quote:我配B5用,暫時都幾ok,用多一個月就

原帖由 Corney619 於 12-10-26 發表
我好耐之前用過係usa朋友代購。請問伱係邊到買同幾錢?
我喺Evvus 買,但好多水貨店都有。

男爵府

引用:Quote:我好耐之前用過係usa朋友代購。請問

原帖由 dasa 於 12-10-27 發表
我喺Evvus 買,但好多水貨店都有。
How much? 你有用A酸嗎?thx

大宅

引用:想請教OBAGI既PRODUCTS~我見呢個BRAND+有幾

原帖由 dingDINGding 於 12-10-26 發表
想請教OBAGI既PRODUCTS~
我見呢個BRAND 有幾個SERIES: Nu-Derm System, CRX System, Professional-C
Nu derm係清潔,另外嘅series係美白同去斑,我無用過,所以唔知好唔好,但都心郁郁想試

大宅

引用:Quote:我喺Evvus+買,但好多水貨店都有。Ho

原帖由 Corney619 於 12-10-27 發表
How much? 你有用A酸嗎?thx
有用A酸,因醫生有配給我,還有三款濃度,但我主力用0.1

男爵府

引用:Quote:How+much?++你有用A酸嗎?thx有用A酸

有用A酸,因醫生有配給我,還有三款濃度,但我主力用0.1
你在醫生到買這set obagi不是在水貨店買?幾錢?

大宅

引用:Quote:有用A酸,因醫生有配給我,還有三款

原帖由 Corney619 於 12-10-27 發表
你在醫生到買這set obagi不是在水貨店買?幾錢?
二千幾,仲有一支防曬(6號)但無影相而且少用,因我覺得佢笠。

男爵府

引用:Quote:你在醫生到買這set+obagi不是在水貨

二千幾,仲有一支防曬(6號)但無影相而且少用,因我覺得佢笠。
Thanks

公爵府

好媽媽勳章

樓主你好叻女, 頂得順5號果浸臭坑渠水味
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

首頁

尾頁

跳至