自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我Send 了cut form 最後都無優惠 ! 都是145

男爵府

回覆:TSEHANG 的帖子

佢地企得好硬,145元無得再減了!
我就cut左唔要了。

伯爵府

春季勳章 好媽媽勳章

TSEHANG 發表於 13-1-15 08:57
我Send 了cut form 最後都無優惠 ! 都是145

145 包乜??

我想要上網+電話+tv
今晚又OT!!!!

男爵府

昨天都有 sales 打俾我,話 $145 (上網) + $30 (電話),問我續唔續。
我話唔續及叫佢寄份 cut form 俾我。

請問 send 了 cut form,佢地是否都會打電話確認呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

people1 發表於 13-1-15 10:19
昨天都有 sales 打俾我,話 $145 (上網) + $30 (電話),問我續唔續。
我話唔續及叫佢寄份 cut form 俾我。
...
They called me so many times after submitted cut form,the price is hkd145,so I will not use it.

大宅

回覆:香港x頻

我有三個登記住址都係用香港x頻,都唔肯平俾我,企硬$145上網+$30電話同送bb wifi咁來把:;pppp:

男爵府

相信 $145 就是佢地的底價了。
沒其他辦法,唯有續約了。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

尋晚都打比我,$145:;pppp:我會轉會囉

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

你地就好啦,$145上網,佢琴日打俾我續約$208上網加電話,我覺得貴,$145+30我續吖,佢死唔肯減,我話等約到先講啦,我5月先到期

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

ChammyMAMA 發表於 13-1-15 11:31
尋晚都打比我,$145我會轉會囉

我都send 咗cut form 比佢咗, 打電話嚟都係$145, 我決定唔續, 轉去 pccw 平均$160一個月, 有200mb 上網, 送35個電視台, wifi

珍珠宮

有無邊間平過佢呢?

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-1-15+11:31+尋

原帖由 maylmm 於 13-01-15 發表
我都send 咗cut form 比佢咗, 打電話嚟都係$145, 我決定唔續, 轉去 pccw 平均$160一個月, 有200mb 上網, ...
要唔要安裝費?

瑪瑙宮

引用:有無邊間平過佢呢?

原帖由 xp 於 13-01-15 發表
有無邊間平過佢呢?
好似話3最平,但未必有得裝

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

ChammyMAMA 發表於 13-1-15 11:56
要唔要安裝費?

平均$160已包安裝費
$138 X 30 months + $680安裝費

zoewsw  公屋/居屋plan ??  發表於 13-1-15 12:27

男爵府

回覆 TSEHANG 的帖子

報到

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+13-1-15+11:56+要

原帖由 maylmm 於 13-01-15 發表
平均$160已包安裝費
$138 X 30 months + $680安裝費
嗰日我睇報紙好似話2月28日前,可免安裝費,我諗都要去問下喇

男爵府

回覆 ChammyMAMA 的帖子

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,

是否不可以在這裡宣告, 那有意的MAMA 請 PM 我, 再給資料,

註 : 我不是 SALES, 只是剛好接到 跟進我轉台的 SALES 最新....靚價

DOUBLE-W

瑪瑙宮

引用:回覆+ChammyMAMA+的帖子 只要是+1)+公屋+2

原帖由 double-w 於 13-01-15 發表

只要是 1) 公屋 2) 居屋 3) 現行是HKBX 的轉移到 PCCX 都有好價,
請pm靚價比我,青衣區公屋,thx

男爵府

double-w 發表於 13-1-15 13:33

請問公屋100m/200m要幾多錢?
我之前打上去問過pccx 100m 要$168, 200m 要$206, 送now tv,
會唔會平過呢個價?? thx!

子爵府

引用:回覆+ChammyMAMA+的帖子 只要是+1)+公屋+2

原帖由 double-w 於 13-01-15 發表

不如你淨係寫埋幾錢la!

首頁

尾頁

跳至