自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

我女已經高小, 好開心, 老師話... 佢原來連續兩年都考到全級第一...
家長日嗰日, 我開心到喊, 喊咗兩包紙巾...
因為學校以往係冇排名, 但為咗方便家長幫小朋友揀中學, 會透露小朋友大約喺咩位置, 方便揀合適嘅學校...

成績表已經派咗好耐, 但我唔敢喺度講, 因為由大女細個開始, 我已經喺BK, 以往分享過女嘅事, 有人話過我只不過係吹水, 講啲嘢冇可能, 話我認叻, 所以再發表我都係一般意見... 但時間證明, 呀女細個做到嘅嘢, 唔算係太過特別, 只不過以前冇乜人講...

anyway, 簡簡單單... 其實我只希望我女開開心心, 身體健康, 學習(工作)路上順利~!

Cutemom0808    發表於 13-2-8 16:01
birdy09    發表於 13-2-8 15:39
htts    發表於 13-2-8 14:26
Zebrafish    發表於 13-2-8 11:38
wq    發表於 13-2-8 11:35
喵媽    發表於 13-2-8 11:07
961123    發表於 13-2-8 10:57
pwsmay    發表於 13-2-8 10:54
smallkan    發表於 13-2-3 16:30
Nightcat    發表於 13-2-3 15:15
wewe    發表於 13-2-3 14:56
雞嫂    發表於 13-2-3 14:36
bosch  many congrats!  發表於 13-2-3 14:33
chloey888    發表於 13-2-3 14:11
totheend    發表於 13-2-3 13:48
我想要9999呀...

禁止訪問

畀面勳章

回覆:null

禁止訪問

畀面勳章

回覆:見到好多BK媽咪講... 我都忍唔住...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆:見到好多BK媽咪講... 我都忍唔住... 我女都考全級第一...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆:見到好多BK媽咪講... 我都忍唔住... 我女都考全級第一...

媽媽叻囡囡更叻

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:+本帖最後由+靖嵐+於+13-2-3+13:07+編輯+\\

原帖由 靖嵐 於 13-02-03 發表

我女已經高小, 好開心, 老師話... 佢原來連續兩年都考到全級第一 ...
靖嵐))))))))))))好叻女呀!我女學校沒有名次。BK已經改變了!所以,我想是時間學你了⋯

My Two Princess

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:我女已經高小,+好開心,+老師話...+佢原來

原帖由 靖嵐 於 13-02-03 發表

我女已經高小, 好開心, 老師話... 佢原來連續兩年都考到全級第一 ...
講出來俾我呢個新人學下嘢

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

值得開心和分享啊

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

回覆:靖嵐 的帖子

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

恭喜

子爵府

好媽媽勳章

pigpig 發表於 13-2-3 13:12
靖嵐))))))))))))好叻女呀!我女學校沒有名次。BK已經改變了!所以,我想是時間學你了⋯

...
pigpig,
多謝你呀~!
其實你個個post我都有睇架, 支持你!!!

老實講, 好彩學校以往冇名次, 如果唔係壓力真係好大...
自從知道考第幾, 我女今次測驗都有d緊張, 不過派咗卷, 都好彩成績係合乎意料之內~

好懷念以往晚晚喺bk chat呀! 哈哈~
我想要9999呀...

子爵府

我好似記得你囡囡還有運動細胞添,好叻女!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至