跳至

首頁

尾頁

大宅

一歲生日會的座位安排

生日當天會所將用長檯佈置,以騰空更多空間作拍攝及活動之用,而每席有十二位(大、小、bb同佔位)。

現在小妹正準備編排生日會當天座席,估計有部分家庭想於當天一起坐,故有下列安排:
1. 如各家庭能組成一檯十二位(大、小、bb同佔位),可pm我作安排。(按:因長檯關係,不可能加位,請見諒)
2. 其他依報名之次序安排。
截止日期:8月27日(以便小妹於暑假內完成工作 )
多謝合作!

大宅

Re: 一歲生日會的座位安排

GROUP 1
1. berrytoto X 3
2. Baby_Vinci X 3
3. Chingmy X3
4. Yuki X3

GROUP 2
1. 肥吞吞媽咪 x 3
2. siubobotam x3
3. shui_yan x 3
4. pcdogxx x 3

GROUP 3
1.LUImm X 3
2.cecimelody X3
3.blackpigmum X3
4.klcconnie x 3
thxthx

大宅

GROUP 1
4. Yuki X3

GROUP 2

GROUP 3
1.LUImm X 3

GROUP 4
1.POOH_MOTHER X 3
2.SZEWHY002 X 5
3. 大白兔 X 3

thxthx

大宅

GROUP 1
4. Yuki X3

GROUP 2

GROUP 3
1.LUImm X 3

GROUP 4
3. 大白兔 X 3

Group 5
1. fallenstar023 x 6
2. Chungmother x 3
3. karenlyk x 3
4. CK_baby x 3

thxthx

歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

fallenstar:

之前工作人員佢地話一桌12人,(bb亦計1個位)
不能加坐位,
但係你依家group5有16人..............

大宅

我覺得安排左座位,到時都未必可以跟得返一齊坐啦,
小b仔晉熙相簿 傻豬晉熙BB 26/10/05 3:02AM 係屯門醫院出世啦 出世 ~ 2.97KG 轉身:21/03/2006 31/10 ~ 3.18KG 1ST牙:13/05/2006 10/11 ~ 3.57KG 識坐 :17/06/2006 26/11 ~ 4.66KG 識行 : 13/01/2007 31/12 ~ 5.85KG 出水豆:19/02/2007 03/02 ~ 6.96KG 14/03 ~ 7.96KG 09/05 ~ 8.66KG 28/10 ~ 10.48KG 22/01 ~ 11.6KG 80CM 27/04 ~ 12.5KG 86.5CM

大宅

我地應該無問題,最緊要到時對號入座!我地自己會攪惦!吾駛擔心

男爵府

睛靈勳章

cathy,

我自己認為如果係有熟稔的friend咪自組一起, 如果無其實都無所謂, 識番一班新的朋友仔都好, 只緊要到時啱傾.

值得一提是好似我地班義務工作人員(包括你)都未按排點坐架. 不過我自己想, 如果係報了名係當日幫手的媽咪, 盡量坐埋係附近會較好, 因為一叫都快d啦. 所以我自己都未知會同邊位媽咪一起坐.

CATHY_0122 寫道:
我覺得安排左座位,到時都未必可以跟得返一齊坐啦,

大宅

安排座席原因是座位幾緊張,如當日自由入座可能有些檯好迫而有些無人坐,加上參考埋其他月份已舉行之生日會,才有此安排。相信0510媽咪都係醒目又合作的,希望當日順順利利,煩少執位一項,大家去忙其他野。

另外,有d相熟媽咪可能想聚一起傾下仔女經,但有d媽咪又想識下新朋友,各式其色。

如義務工作人員有需要坐附近,請籌委一併將名單給我。謝謝!

大宅

好媽媽勳章

大白兔,

你有冇msn呀~pm我呀~
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

GROUP 1
4. Yuki X3

GROUP 2

GROUP 3
1.LUImm X 3

GROUP 4
3. 大白兔 X 3

Group 5
1. fallenstar023 x 3
2. Kawai928 x 3
4. CK_baby0_0 x 3

Group 6
1. chungmother x 3
2. pp&s x 3
3. sleepybb x 3*
4.

thxthx

歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

fallenstar023:

我可能會有少少變動,所以遲d先mark落去,唔該晒你ar!

GROUP 1
4. Yuki X3

GROUP 2

GROUP 3
1.LUImm X 3

GROUP 4
3. 大白兔 X 3

Group 5
1. fallenstar023 x 3
2. Kawai928 x 3
4. CK_baby0_0 x 3

Group 6
1. chungmother x 3
2. pp&s x 3
3.
4.

thxthx

男爵府

I hvn't any friend in this party. any bb born on21/10? may i seat together?????

大宅

littleyoyo,
如果你唔介意加你入group6好嗎?

別墅

有冇人肯同我一圍呀?

大宅

fionaytwong 寫道:
有冇人肯同我一圍呀?

如果你唔介意加你入group6好嗎?

男爵府

睛靈勳章

Hello各位媽媽,

你地其實唔駛太心急要group埋一組, 我地10月mama平時都好忙, 如果未有相熟的便順住報名時的no.排位坐.

我自己回想起第一次聚會(都係唯一一次大型聚會, 我自己都係一位mama都唔識, 但當日都玩得好開心)

我自己唔想見到你地好似好慘無其他mama一group咁, 攪到好似好緊張.

今次按排只是為免當日混亂, 順住no.排未常唔好, 我自己應為更可識多一些新朋友, 當初係bk呢度傾的時候, 大家都係不相識啦.

以上都只是我個人意見, 有什麼寫得唔好請見諒.

:mrgreen:

男爵府

我唔心急, in case any same date baby, I just want to seat together, otherwise,順住報名時的no.排位坐都ok.

大宅

GROUP 1
4. Yuki X3

GROUP 2