跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 15) ~~搬左竇啦

[size=large]第 15 間分店開張啦 ~~歡迎大家多多入來捧場~~

[size=medium]西區左鄰右里出世o既小朋友資料如下

January
hayleymama - Hayley/希希 (女), 11/1/2001
曲曲 - 朗澄 (男), 16/1/2003

February

Jolly - 悠悠 (女), 4/2/2004
marblema - 2/5仔2/5女, 2002
chungmother - 忠忠 (仔), 17/2/2001
烏龍媽媽 - kelvin (仔), 25/2/1993
erniemama - ernest (仔), 6/2/2001

March

bb女 - 恩恩 (女), 14/3/2001
ccmeow - 禮禮 (仔), 21/3/2000
chingchingmom - chingching(仔), 24/3/2001
HinMa - hinhin (仔), 27/3/2000

April
Cindy - 澍森 (男),10/4/2003

May
marya - Hei Hei (仔) 19/5/2005
^O^ - Myron (仔), 27/05/2005
Grumpy - Nic (女), 31/5/2002

June
Mingming626 - Ivan (仔), 26/6/1998
gloriayh_lee - Abbie 皚庭 (女), 26/6/1996

July
manmanb - 太郎 /小汶 (女), 15/7/2003
TszHin媽咪 - Hugo (仔), 18/7/2000
kittylock - 家霖 (仔), 28/7/2001
erniemama - nicole (女), 28/7/2003

August
Teresa - Gavin (仔), 6/8/1999
monkeema - Justin (仔),11/8/2004
3littlepigs - Edgar & Darren(孖仔), 15/8/2003
3littlepigs - Felix(仔), 18/8/2000
HinMa - 綽綽 (女), 18/8/2001
gloriayh_lee - Brandon 宇騫 (仔), 21/8/2000
曲曲 - 昕晴 (女), 30/8/2004

September
Candy - 可頤 (女), 12/9/2002
小樺媽咪 - 藝樺 (女), 29/9/2003

October
Wahmother--華華(仔) 13/10/2002
Micky - 紀賢 (仔) 19/10/2002
CY-mother - 俊希 (仔) 19/10/2002
lui_BB - 銘澤 (仔) 27/10/2004
^O^ - Michele (女), 28/10/2002

November
ppl - Cara Shek (女) 8/11/2000
Carlton 鎬言 (仔) 20/11/1999
烏龍媽媽 - Alison (女) 21/11/2000

December
bb女 - 祺祺 (仔),03/12/2002
isee- 鈞浩 (囝) 16/12/2001
Rita - Matthew (仔) 22/12/2000
chingchingmom - yungyung (女) 27/12/2004

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

[size=large]之前的 topic

西區左鄰右里 part 14 <----click here

西區左鄰右里 part 13 <----click here

西區左鄰右里 part 12 <----click here

西區左鄰右里 - part 11<----click here

西區左鄰右里 - part 10<----click here

西區左鄰右里 - part 9<----click here

西區左鄰右里 - part 8<----click here

西區左鄰右里 - part 7 <----click here

西區左鄰右里 - part 6<----click here

西區左鄰右里 - part 5<----click here

西區左鄰右里 - part 4<----click here

西區左鄰右里 - part 3 <----click here

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

Re: 再續架部 ~~~ 西區左鄰右里 (Part 15)

珍珠宮

甘快手呀
TszHin媽咪 寫道:

珍珠宮

咁岩姐.....你又咁快開topic既, 195頁咋wor....前面有幾頁係白板黎
3littlepigs 寫道:
甘快手呀[quote]
[/quote]

珍珠宮

我驚自己無記性嘛 下星期要去兩天新生適應日呀
咁岩姐.....你又咁快開topic既, 195頁咋wor....前面有幾頁係白板黎

珍珠宮

你唔會既, 最多過200先開囉, 唔會多1頁都唔得掛~~ic......[quote]
3littlepigs 寫道:
我驚自己無記性嘛 下星期要去兩天新生適應日呀 [quote]

珍珠宮

畀面勳章

Tszhinma, ccmeow,

而家冇野喇, 都係d濕疹膏掂. 我不嬲都係敏感. 次次貼band aid都起粒粒. 我冇同醫生講係因為我唔記得law

各位,

我又比gavin激到好鬼嬲. 下星期就開學喇. 佢呢個week至黎料, 功課冇做齊, 仲一連幾個大話 (話我批准佢食薯片, 成包自己食哂; 話爸爸批准佢請埋"小霸王"同學上屋企平台打badminton; 仲o係電話度呃我話練左琴)

最慶既係, 佢禽日去左鯉魚門渡假村, 返黎就唔見左一個水壺同成個octopus card套(有octopus同lib card).... 佢禽晚都唔同我講, 係工人今日至爆比我聽! 我真係好鬼嬲, 佢已經唔見過一次, 所以我o係佢個card套寫埋聯絡tel, 佢居然又唔見左..... 佢真係好lau sao 我仲未諗到今晚點懲罰佢!

大宅

好媽媽勳章

珍珠宮

Teresa,

無事就好喇! :mrgreen:

比我都會好嬲! 小朋友都係貪玩, 又唔小心....你都唔好咁嬲啦, 小心身體!

珍珠宮

畀面勳章

Teresa,

無事就好喇! :mrgreen:

比我都會好嬲! 小朋友都係貪玩, 又唔小心....你都唔好咁嬲啦, 小心身體!

唔知講乜, 未嬲完!!!!!

大宅

好媽媽勳章

Teresa,

飲杯水順順氣先... 唔好嬲. Gavin都係怕你 佢先唔同你講. 有次lailai同laipa坐火車, 'do'完 octopus行幾步發現唔見左返轉頭已不見了! 除左d人貪心, laipa & lailai一樣係大頭蝦!

醒起lailai重有件好嬲但好攪笑架事, next Monday再講... 要走啦!

珍珠宮

畀面勳章

我叫左個工人早d帶佢落去grandma度, 行過Library自己上去報失張卡. 真係冇眼睇!!! (好彩冇比佢袋張smart ID card!)

珍珠宮

Teresa,

唔好嬲啦,嬲會唔靚女架啦

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

3豬,
做咩偷步開新PART呀 ? 攪到我排亞四. :tongue:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TERESA,
留左tel no都無人聯絡你呀? 而家d人真係.........
唔好咁 ,真係小朋友越大越多激氣野,我地大家要做好心理準備,提高d eq先得.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ccmeow,
當我取fast pass時,個工作人員同我講:"有pass都可能要排不少於45mins." 我都好似係張pass上面見到有不少於45mins既註明.
我諗星期二&五真係會多d人,因為有另一位媽媽係琴日星期五去,佢都話勁多人.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

[size=large]請問有無媽咪鍾意monchhichi架? 我想問有無monchhichi布質筆袋架,我淨係見過膠筆盒.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

rita,
勸你家姐唔好去disney喇,盞side time & $$重激氣添.
希望你朋友早日康復.

珍珠宮

畀面勳章

禽晚終於要開齋.... :-( Gavin原來唔止唔見octopus+lib card+水壺, 連我借比佢用把細縮骨傘都唔見埋, 把umbrella買左成舊水 :-( :-(

Hinma,

我又唔覺有monchichi既布筆袋. Nicci o個隻monkey得唔得?

珍珠宮

teresa,

oh.....算啦! 身外物. 你都唔好太勞氣喇, 小心身體

首頁

尾頁

跳至