跳至

首頁

尾頁

別墅

2月份架媽咪你地中間條肚紋出現左未丫?

好似聽人講懷孕4-5個月度中間條肚紋會出現, 我未見有, 咁你地呢? ?-( ?-(
力仔三歲四個月啦...超活潑!!!!
細老都一歲半啦...成日大哥.......

禁止訪問

Re: 2月份架媽咪你地中間條肚紋出現左未丫?

別墅

妳唔講我都唔覺,岩岩照鏡見到,不過好淺色。

大宅

出現左, 不過唔明顯...

當你見到天上星星,可有想起哥哥...

別墅

唔係咁明顯....

大宅

我中間條肚紋而家都係淺淺地色,希望唔好變深色啦...反而我覺得個乳暈大左同深色左好多呀... :cry:

大宅

hanahaha 寫道:
我中間條肚紋而家都係淺淺地色,希望唔好變深色啦...反而我覺得個乳暈大左同深色左好多呀... :cry:

[size=small]我都係乳暈大

別墅

提起過乳暈, 真的好想喊 :-( :-( :-( 又大又深色.. :-( :-( :-(

我都唔係咁想俾我老公睇到.... :-( :-( :-(

民房

咁你地 條文中間有無毛毛生出黎?

我個肚有好多毛毛.....好肉酸>-<

大宅

我都係,尤其多汗,唔知係咪自己都係肥呢?
但我就未見肚中的線
MaJosephine 寫道:
[quote]
hanahaha 寫道:

[size=small]我都係乳暈大

大宅

[size=x-small]crury

我依家110 lb左右,都應該唔係好肥“傘” 身體又唔係好大汗,只係

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

離遠照鏡會見到一條好淺色既線﹐但係底頭睇就唔係好覺。
pandaB 寫道:
好似聽人講懷孕4-5個月度中間條肚紋會出現, 我未見有, 咁你地呢? ?-( ?-(

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我毛同汗都無增多﹐反而個胸真係幾漲同乳暈大佐深色佐。

大宅

我個肚都多咗好多毛,肚臍又愈嚟愈黑,乳暈又黑又大,希望生完之後唔會係咁啦。 :-(

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我肚中間個條線好早就出現左,同埋我都覺得乳暈同乳頭都黑左大左,我同唔想比我老公見到,唔知生左會唔會冇咁黑呢???

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

乳暈同乳頭都黑左大左~
我都係呀 :-(
之前唔係咁架 :-(
老公話而家個形好似奶咀咁

男爵府

我都係,老公冇覺得肉酸wor,仲幾得意添.
唔知係安慰我定講真既,希望生完會收少少啦,

肚仔紋好淺色咋,

別墅

中線幾個禮拜前就出現啦,淺啡色!
不過條線又唔係好係正中位置,有d偏左。
到底生完會唔會退色?

肚臍又多毛毛呀…。

個nipples又深又大,又成日有d分泌物黏住個nipple,要用溫水加棉花輕輕咁抹先至抹得走 (沖涼時就咁洗洗唔走),好煩呀! :-(

依家完全唔敢係老公面前換衫,怕佢唔要我呀! 我自己都覺得自己好肉酸!! ?-(

大宅

我都係乳暈同乳頭都黑左大左, 好核突! 我看過一些書, 話乳暈同乳頭黑左大左係方便bb尋找乳頭吃奶, 因為bb視力發展未成熟, 目標大0的黑0的bb容易focus到
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

我都係.... 黑左大左, 中線開始現, 依家淺啡色....

首頁

尾頁

跳至