論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

印印黎左剛好一WEEK , 個B 同印印FRIEND , 都唔同我FRIEND, 印印抱一陣就冇啦啦瞓著, 我都未試過, BB 8個月, 同印印拍手手都咁有默契, BB 對我不理不彩,聯佢都唔笑
見到個印印一見到BB 就不停聯佢玩, BB 又好開心, 我睇到眼火爆...
有印印又煩, 冇又煩...你地呢?

大宅

咁佢對BB好,都好過唔好丫

smallfoothk    發表於 13-6-11 03:22

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

佢同bb咁friend真係執到, 你唔要通知我, 我細佬搵緊工人
主 賜 平 安

珍珠宮

回覆:有印印又煩, 冇又煩...你地呢

放鬆啲媽咪,我下月生都驚面對呢個問題,我姐姐好有愛心,唔好話人,佢嚟左後我3隻狗都跟左佢,第時預左bb都受姐姐氹,我成日提自己放鬆啲睇開啲,bb肯跟姐姐係好事,證明姐姐鍚佢,咁呢個工人先係真正幫到手。

Bonbonho  Yes....agree  發表於 13-8-6 00:12
BBBmama  yes...even...有時"拎"屋企野...黑面...又驚請新O既仲衰...  發表於 13-6-11 12:03

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

講返我個7歲仔, 工人3歲開始湊佢, 佢地不知幾 friend, 係屋企玩到癲晒, 我不知幾欣慰, 多個人咁錫我個仔
主 賜 平 安

男爵府

但有時會唔會佢地同bb fd跟住用bb來要協架...要你加人工? 好似無左佢唔得咁..

我老闆都係咁..佢話ma ma 地鍾意個工人不過佢個仔鍾意無計...

禁止訪問

回覆:有印印又煩, 冇又煩...你地呢?

珍珠宮

回覆:sscherryss 的帖子

不用擔心,我是過來人,小朋友大了,始終跟父母

別墅

你就好
我姐姐好似啞左甘
做野越做越蠢

公爵府

引用:印印黎左剛好一WEEK+,+個B+同印印FRIEND+,+

原帖由 sscherryss 於 13-06-10 發表
印印黎左剛好一WEEK , 個B 同印印FRIEND , 都唔同我FRIEND, 印印抱一陣就冇啦啦瞓著, 我都未試過, BB 8個月 ...
我寧願bb對住佢開心啦唔通怕左佢你先安心

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:不用擔心,我是過來人,小朋友大了,始終跟

原帖由 爸爸豬 於 13-06-10 發表
不用擔心,我是過來人,小朋友大了,始終跟父母
X 2,嗰時我大仔都係,但姐姐一走,佢咪又跟住你,血濃於水,你先係同佢永不分離嘅親人!所以我到我囡已經無咁嘅情況

男爵府

引用:放鬆啲媽咪,我下月生都驚面對呢個問題,我

原帖由 小紅梅 於 13-06-10 發表
放鬆啲媽咪,我下月生都驚面對呢個問題,我姐姐好有愛心,唔好話人,佢嚟左後我3隻狗都跟左佢,第時預左bb ...
真係媽媽的矛盾。

淮有放工,放假時陪bb多啲。
唔好帶姐姐一齊去街囉

男爵府

你想妳工人对bb 唔好咩?你唔可以咁諗架

伯爵府

我呀B十個月,工人來,好彩呀B都係跟我!!

大宅

我以前都曾經好似你咁諗,但後來想清楚BB肯跟佢,即係證明佢錫我BB啫,好過BB唔跟,我仲要貼錢買難受,所以睇開D喇!

男爵府

工人對BB好真係好,我工人做咗四年睇住細佬出世,而家去咗第二家做都仲有聯絡,細佬亦會問姐姐幾時黎探佢,都係好事

大宅

我個無心做的印,我細仔出世到現在十一個月,都唔多肯跟佢,見到我就火滾呀!大仔今日放學返來仲同我講,我唔鍾意姐姐呀!好灰。

伯爵府

我囡一歲都系勁癡姐姐, 有時都幾妒忌

大宅

陪月勳章

引用:印印黎左剛好一WEEK+,+個B+同印印FRIEND+,+

原帖由 sscherryss 於 13-06-10 發表
印印黎左剛好一WEEK , 個B 同印印FRIEND , 都唔同我FRIEND, 印印抱一陣就冇啦啦瞓著, 我都未試過, BB 8個月 ...
好彩先遇到錫小朋友工人,放鬆d啦!

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

我都係唔多鍾意個工人成日痴住亞B, 但冇計. 返工都要交俾佢. 工人湊得好係因為有經驗, 但BB始終會知邊個係媽媽. 唯有自己花多D時間湊下B, 希望佢遲D會跟你多D.

首頁

尾頁

跳至