自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題@@

大宅

生完b,去健康院姑娘會問你join唔jion個家庭服務計劃,之後每次比1蚊就有得拎藥或套。未生b可以去青少年保健中心或家計會,藥同套就逐排/盒計

wcpcelia  thanks for sharing  發表於 13-6-25 12:33

大宅

帶身份證同錢去就得!去到登記同見姑娘,佢會問你病歷等問題。

別墅

回覆:點係家計會買藥-dom dom ?

一去到要講登記啲咩嫁?:))

公爵府

引用:一去到要講登記啲咩嫁?:))

原帖由 baby_stitch69 於 13-06-25 發表
一去到要講登記啲咩嫁?:))
比身份證佢話睇"家庭計劃"

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都有18個在健康院取的安全套(未拆過),如想要,可以比你的...

到期日是2017年

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:生完b,去健康院姑娘會問你join唔jion個家

原帖由 ling_yiu 於 13-06-25 發表
生完b,去健康院姑娘會問你join唔jion個家庭服務計劃,之後每次比1蚊就有得拎藥或套。未生b可以去青少年保 ...
佢問家計會,唔係健康院喎。

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

引用:我都有18個在健康院取的安全套(未拆過),如

原帖由 wcpcelia 於 13-06-25 發表
我都有18個在健康院取的安全套(未拆過),如想要,可以比你的...
做乜唔用咁徙呀?

wcpcelia  你要唔要先  發表於 13-6-25 13:41
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

子爵府

回覆 baby_stitch69 的帖子

想問如果無生B, 結左婚咁係去健康院定家計會丫? 家庭計劃又點join呢

男爵府

引用:生完b,去健康院姑娘會問你join唔jion個家

原帖由 ling_yiu 於 13-06-25 發表
生完b,去健康院姑娘會問你join唔jion個家庭服務計劃,之後每次比1蚊就有得拎藥或套。未生b可以去青少年保 ...
我生完b, 去健康院姑娘冇問我join 唔join呢d計劃喎,係唔係要自己問架?

大宅

回覆 琪寶 的帖子

係另外約媽媽自己返去架,好似係產後檢查,個日就問我參唔參加。

別墅

唔該哂呀。知唔知個到有冇緊急避孕丸買呀

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

wcpcelia 發表於 13-6-25 12:36
未開都會過期, 稿出人命就大大獲

wcpcelia  2017年,有興趣嗎?  發表於 13-6-25 19:44

大宅

引用:唔該哂呀。知唔知個到有冇緊急避孕丸買呀

原帖由 baby_stitch69 於 13-06-25 發表
唔該哂呀。知唔知個到有冇緊急避孕丸買呀
你係咪問事後丸,健康院有

別墅

系丫。可以點買?要講咩???幾錢到丫?

大宅

ivycowcow 發表於 13-6-25 12:21
咁就可以用$1 買DOM DOM?
][url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/][/url][img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/362dgj8l777i8f0b.png[/img]

大宅

引用:Quote:ivycowcow+發表於+13-6-25+12:21+比

原帖由 j123tse 於 13-06-26 發表
咁就可以用$1 買DOM DOM?
$1係健康院,超厚,送都唔要。家計會杜記超薄$30 @12個

熙fi媽媽  家計會好似5月起加價了  發表於 13-6-27 13:48

大宅

ivycowcow 發表於 13-6-25 12:21
另外, 我想問埋個個家庭計劃? 係有野聽定點架~?
][url=http://www.magicalkingdoms.com/timers/][/url][img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers/362dgj8l777i8f0b.png[/img]

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由+j123tse+於+13-06-26+發表咁

原帖由 hayleylms 於 13-06-26 發表
$1係健康院,超厚,送都唔要。家計會杜記超薄$30 @12個
好似依家 $35/ 盒

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 kitnana 的帖子

而家加左價啦??
我上個月買都係$30 一打....

首頁

尾頁

跳至