婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我6299都on xx,我生完後一個月個仔擺滿月個日就叫我生多個,我想講你地咁中意生就自己生!我係你們度坐月已經搞到產後抑鬱!

大宅

回覆:你們生完第一胎後6299幾時會出聲叫你們生第二胎?

你6299都痴痴地,養2個小朋友好貴ga,話生就生咩

大宅

回覆:Mimi_mummy 的帖子

佢地真係覺得話生就生!因為佢地想一人一個孫

大宅

最關心BB問題熱投勳章

引用:佢地真係覺得話生就生!因為佢地想一人一個

原帖由 永恆的傻女 於 13-08-13 發表
佢地真係覺得話生就生!因為佢地想一人一個孫
佢地係覺得你生幾多個都係佢地嘅

大宅

回覆:hollicat 的帖子

對,你講中了,可惜佢個仔娶左一個不傳統既女人,所以我不會理佢地,佢地當我係生仔機器!當知道我晤打算咁快生時,即刻叫我比個孫佢地湊,叫我去做嘢

大宅

我個女先4個幾月,我仲要係開刀,我99叫我快d生第二個,反正都係湊,我心諗想我無命咩,生完先4個幾月咋99,當我豬啊?裡面傷口都未完全好返啦,幫你地生左個女,咩都無俾過我,都唔緊要,多謝感激都無句,c6話佢知下年補擺酒仲叫c6唔好哂錢擺,真係“整你個制啊!“衣家生多個好難啊,你第下先啦!起碼兩年後啦!好彩c6好錫!

禁止訪問

大宅

引用:我6299都on+xx,我生完後一個月個仔擺滿月

原帖由 永恆的傻女 於 13-08-13 發表
我6299都on xx,我生完後一個月個仔擺滿月個日就叫我生多個,我想講你地咁中意生就自己生!我係你們度坐月 ...
我99係我未生前,已經成日話最少生兩個,最好生三個,仲話生兩個仔先,最後生個女,痴根,當我識印銀紙既咩:;pppp:

大宅

我6299都無叫我生 可能佢地已有男孫

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

奶奶叫我唔好咁快生,最多生兩個,生唔生都無所謂,佢話而家d細路好難教

大宅

回覆:kwan_tomato 的帖子

咁都晤夠我6299快!佢地都癲嫁,我生完個仔都係咩都無比過我想我再生,等下先啦:;pppp:

大宅

回覆:looklook_66 的帖子

d6299只會擔心個孫嫁炸,你生完之後就會變成你係邊位丫

大宅

回覆:sueytsang0821 的帖子

你99都好癲下喎男女次序都有得決定埋。。。

別墅

依加陀住個個都未出世
已經成日問幾時生多個
:;pppp: 睬佢都傻

大宅

回覆:apple410 的帖子

我6299因為暫時得我一個新抱,所以係咁叫我生

大宅

回覆:我愛Corina 的帖子

你99起碼都叫開通丫。。。知道現在d小朋友晤易教。。

珍珠宮

叫c6同6299講, 如果唔使比家用又或者一個月象徵式收1K做家用既, 未唸下羅.
養佢地兩老既費用已經可以養一個小朋友, 如要養四大長老個費用足以夠生兩個小朋友

別墅

佢地負責玩同縱,唔會諗下教嗰個幾辛苦幾嘔血,我6299冇問我幾時生第二個,大佬,生一個湊都辛苦,而且依家邊似得以前天生天養,家下咩都係$

別墅

佢地負責玩同縱,唔會諗下教嗰個幾辛苦幾嘔血,我6299冇問我幾時生第二個,大佬,生一個湊都辛苦,而且依家邊似得以前天生天養,家下咩都係$

大宅

回覆:suyubb 的帖子

我個時都有。。。陀住都已經係咁話生兩個好。。

首頁

尾頁

跳至