自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Pls help! 花其銀行每日一電叫我借錢好炆

禁止訪問

回覆:邊個來電過濾的apps好?

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

小熊勁幫手

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

i phone 個叫~~callers

別墅

係呀,我iphone架

珍珠宮

畀面勳章

小熊!!今朝截左三個了

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

iphone

https://itunes.apple.com/hk/app/ ... 06567?l=zh&mt=8

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我用數x通,俾錢裝左來電管家,從此一個推銷電話都無收過... 哩$18俾得抵呀 ~

iphone可以裝caller呀 ~

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

想問下小熊會唔會截左大陸既來電~~~

伯爵府

Caller how to set ??

別墅

Push..Search 唔倒caller

子爵府

引用:小熊

原帖由 leeching430 於 13-08-21 發表
小熊

男爵府

小熊真係好掂,可惜i phone冇

大宅

畀面勳章

jamieconnie 發表於 13-8-21 12:01
想問下小熊會唔會截左大陸既來電~~~
有得set白名單架

侯爵府

引用:小熊

原帖由 leeching430 於 13-08-21 發表
小熊
會截咩電話架?無來電顯示會唔會截埋架?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

bylobb 發表於 13-8-21 11:48
i phone 個叫~~callers

callers 都下架了
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Penpenguin 發表於 13-8-21 14:04
Push..Search 唔倒caller

唔記得幾時,呢兩個月下咗架了
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

我都download 咗caller. 但唔識用,有冇 人可以教我,謝謝

公爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我都好想小熊有i phone version...
d電話真係好煩~~~

首頁

尾頁

跳至