嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

放濕機有無用呀

你地有無用放濕機呀,我個b面仔乾,我想買,有咩牌子好呢?

大宅

Re: 放濕機有無用呀

Hi,

I have bought a humidifier yesterday (brand : turbo from italy : both hot and cool air). I bought it from Kowloon Bay - Teleford plaza at Chung Yuen.... the price is HKD490.00 (special discount).

I suggest you buy one for you and your baby.

big pet :-P
該用戶已被刪除

伯爵府

bigpet

嘩....有2種選擇 --> 凍熱風

$490 好平喎

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

i buy the same one, skin is better!

J&Hsbb 寫道:
我係吉之島買左部turbo 特價290(有負離子個隻), 好好用喎
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

個人覺得呢D錢唔好慳, 因為乾燥天氣會引起多種皮膚/呼吸系統毛病, 只係三幾百蚊, 一定會買.

男爵府

我囝囝2個月前天氣凍開始就"爆冊",
手、腳、身、面都"鞋拾拾",
請問用放濕機係咪有幫助,TKS

別墅

我都買左, 為左Baby都要買. 我家仲有空氣淸新機, 暖爐, 暖風機, 樣樣齊.

男爵府

我果部都係有負離子

子爵府

其實暖濕係咪重要呢....
因為我想買部細既放o係房....但只有冷濕.....

洋房

我都係電訊盈科尊尚會熱線, 訂了一部 Bionaire暖霧加濕機, $358 (原價$468), 有內置香薰╱藥格

子爵府

ping_ping ,
咦~~~真係幾平喎....想問下好唔好用呀??我睇過因為佢有藥格...佢個噴霧好似好細咁...
想問點樣買可以有折???
寫道:
我都係電訊盈科尊尚會熱線, 訂了一部 Bionaire暖霧加濕機, $358 (原價$468), 有內置香薰╱藥格

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

me too

calbeeyee 寫道:
我都買左, 為左Baby都要買. 我家仲有空氣淸新機, 暖爐, 暖風機, 樣樣齊.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

梗有用! 用咗小朋友面仔口唇無咁乾, 呼吸係統也滋潤的.

如有鼻敏感更一定要開來瞓覺, 放熱又比放冷的有效; 但如果家有小BB或一, 两歲的幼兒, 用放冷的較安全.

男爵府

屋企用緊呢隻,幾好用呀!
專尚會會買員,憑專尚積分50分+$358購買
PrettyMother 寫道:
ping_ping ,
咦~~~真係幾平喎....想問下好唔好用呀??我睇過因為佢有藥格...佢個噴霧好似好細咁...
[quote]
寫道:

[/quote]

男爵府

我都想買
但請問藥格有咩用呀?
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

男爵府

我都係實惠見到有得賣TURBO放濕機, 有一隻有負離子, 一隻係冇, 係咪有負離子好啲, 負離子有咩作用? 有冇mami可以話我知

洋房

如果你用緊pccw的服務(好似我就用緊屋企電話線), 就可以打去28880208訂, 兼送貨上門. 我聽講申請IDD0060服務都可以.
[quote]
PrettyMother 寫道:
ping_ping ,

大宅

i bought a hot/cold humidifer from GOME today, brand is TURBO, cost $550, this one is quite good. i also saw BIONAIRE, but this one the water may spill out very easily, be careful if use this one.

子爵府

thx
[quote]
ping_ping 寫道:
如果你用緊pccw的服務(好似我就用緊屋企電話線), 就可以打去28880208訂, 兼送貨上門. 我聽講申請IDD0060服務都可以.
[quote]

首頁

尾頁

跳至