美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

毛孔大點算好?

我啲皮膚喺敏感性, T位特別多油。就算用貴�靚護膚品都冇用,真喺好煩。照鏡見倒自己都想反胃,有冇人幫到手呀?

子爵府

Re: 毛孔大點算好?

sheeppig

send左的護膚產品資料給你,check pm la....

大宅

sheeppig 寫道:
我啲皮膚喺敏感性, T位特別多油。就算用貴�靚護膚品都冇用,真喺好煩。照鏡見倒自己都想反胃,有冇人幫到手呀?

sheeppig,
唉,我地簡直係孖生,仲有D黑頭多到好似釘板咁,做完facial清晒之後,第二日就復活,我都係唔想照鏡呀!
我仲有個大大隻眼袋同黑眼圈添,死未?
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我做緊laser 收毛孔, 超掂, 我做個隻是專收毛孔的, 現在做了兩次, 效果之好, 比我過去十年用晒所以護膚品都冇咁好的效果. 貴就貴d, 但係我個人就覺得好值得.

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少咗, 毛孔自然細咗, 連ances 都少咗好多. 醫生話, 做完個treatment 後, 往後留意清潔及用對護膚品, 就好易keep.

有興趣比個pm我, 得我介紹個醫生比你識啦!

大宅

Pls PM info for me! Thanks

別墅

唔該PM埋俾我!你做呢個療程痛唔痛?洗左幾多錢?
我d毛孔俾以前d無良美容師擠黑頭擠到大晒又有d微絲血管爆左,因為d毛孔大左,所以黑頭好勁,自己近年又忍唔住手去擠下佢,所以有部份毛孔肌肉鬆馳左成個窿咁。

[quote]
Pulmma 寫道:
我做緊laser 收毛孔, 超掂, 我做個隻是專收毛孔的, 現在做了兩次, 效果之好, 比我過去十年用晒所以護膚品都冇咁好的效果. 貴就貴d, 但係我個人就覺得好值得.

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少

複式洋房

Hi, Pulmma,

May I have the info. please?

複式洋房

請SEND給我,同埋幾錢呀?謝謝

複式洋房

我都有興趣, 請 pm 埋比我 !!

Pulmma 寫道:

我做個隻是把毛孔的皮脂線燒細, 面油少咗, 毛孔自然細咗, 連ances 都少咗好多. 醫生話, 做完個treatment 後, 往後留意清潔及用對護膚品, 就好易keep.

有興趣比個pm我, 得我介紹個醫生比你識啦!

伯爵府

BK Milk勳章

Pulmma, can u pm some infomation to me?
Thanks

男爵府

唔該pm埋比我丫!請問價錢如何呢?

洋房

I vrey need, pls pm me , Thanks!

[quote]
Pulmma 寫道:

民房

pls pm me the information , thank you very much

大宅

dreamcity,
我都好似你咁, 有部份毛孔肌肉鬆馳左成個窿咁,
依家有做彩光, 做左7次, 都好似無咩改善咁.

Pulmma,
我都想要資料, 唔該PM埋俾我. thanks!
你用幾多錢一個療程?

[quote]
dreamcity 寫道:
唔該PM埋俾我!你做呢個療程痛唔痛?洗左幾多錢?
我d毛孔俾以前d無良美容師擠黑頭擠到大晒又有d微絲血管爆左,因為d毛孔大左,所以黑頭好勁,自己近年又忍唔住手去擠下佢,所以有部份毛孔肌肉鬆馳左成個窿咁。

[quote]
Pulmma 寫道:

男爵府

Hi Pulmma

Please PM me the details. Many thanks.

eunicema

侯爵府

Hi Pulmma,

I want to know too. Please pm me the details.

Thank you!

Chole

大宅

Hello Pulmma,

I want to know too!! Can you pm me too..thanks a million!! :-P :-P

男爵府

Pulmma,
好心急呀...唔該覆

大宅

好媽媽勳章

pls pm me the details

cyma

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Pulmma,

I want to know too!! Please PM the information to me. Thanks !!

首頁
12345...10

尾頁

跳至