跳至

首頁
12345...97

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

07年7月預產期準媽媽 part 7

o黎喇喂~

大宅

Re: 07年7月預產期準媽媽 part 7

Report Duty ^_^ No.1

大宅

報到, 我會唔會係第一個呢?

大宅

happy727,

輸左俾你....

大宅

jne_jne,

我都已經好小心要d食物熟了先食, 不過昨日去的是小肥羊, 差唔多每碟都係羊, 我又唔食得, 所以其實都冇咩食到....

男爵府

好媽媽勳章

ernie_kmy ,
妳慢

男爵府

睛靈勳章

0707媽媽討論區之冠,咁快可以開新part 7。
我都報到

大宅

hi ernie:

i walk along "褔榮街" yesterday, and i found few shops have Ernie Products, ( Scarfs, Cushions....figures....)if you go on Saturday gotta be careful cos there are lots of ppl >..<
--------------------------------------------------------
Re: 07年7月預產期準媽媽 part 6
happy727,

我住將軍澳...你係Sham Shui Po 邊度見到ernie呢..... 等我去睇下....

大宅

happy727,

我住將軍澳...你係Sham Shui Po 邊度見到ernie呢..... 等我去睇下....

re:bb郁
我同老公講叫佢試多次啦, 不過當佢係度等緊的時間, 我有一個strong feeling bb努力緊儲緊能力, 佢想好大力等我老公都feel到

男爵府

睛靈勳章

我諗都無咩月份勁過呢度。

大宅

731mon,

下次我會快d....

happy727,

等我去睇下先, 我會小心的, 謝謝你

大宅

[size=medium]"埋洲"先
[size=x-small]My lovely Jne was born on 12 December 2004

男爵府

好媽媽勳章

呢胎, 我老公都未摸到 bb 郁, 次次細bee 都玩佢爸爸

大宅

温咗成粒鐘至ok,點知最尾話開 part 7 ,又再努力

男爵府

好媽媽勳章

oojj ,
宜家 page 2 咋, 好快

大宅

731mon 寫道:
呢胎, 我老公都未摸到 bb 郁, 次次細bee 都玩佢爸爸

731mon
係呀??我老公好早前都摸到小b郁喎,我仲以為第2胎個感覺快d添 ?-( 可能咁啱"線"比佢摸到啦 ?-(
[size=x-small]My lovely Jne was born on 12 December 2004

大宅

oojj,

你要努力d, 因為呢度d好快又加幾版...你上來多d, 就ok...

大宅

oojj
係呀,依樹追小陣都唔掂架
不過下個月我開始做量地,可能會小d上黎咯 到時有排追呢 :cry:

伯爵府

我又報到!!!!

聽日中午去QE拎唐氏的報告啦(順便做多次產檢,醫生話想照多次BB喎,3月2日抽胎水到依家又可以見多次阿B,好開心呀) :mrgreen: !!!!!

男爵府

好媽媽勳章

Jne_Jne ,
我自己就超早feel 到喇, 好似 16 week 咋, 係玩佢爸爸, 一摸又5郁, 寸
Jne_Jne 寫道:
[quote]
731mon 寫道:

731mon
係呀??我老公好早前都摸到小b郁喎,我仲以為第2胎個感覺快d添 ?-( 可能咁

首頁
12345...97

尾頁

跳至