自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

【有冇D咩野你地見倒就一定會毛管棟,打晒冷震既呢?】

我逢係見倒d密集式,一粒粒一堆堆既野就會打晒冷震架喇!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 【有冇D咩野你地見倒就一定會毛管棟,打晒冷震既呢?】

夏蕙 e. :-| 或者見到一 d 整容失敗既女人. 我都震一震.

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: 【有冇D咩野你地見倒就一定會毛管棟,打晒冷震既呢?】

嘩....ling ling....你晨早流流就想我地講....佢呀.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P

大宅

每逢聽到班fan屎好陶醉咁替佢地d偶像伴唱,我就會 唔知點解呢 ?-(

水晶宮

畀面勳章

唔係呀~
我真係冇諗過講呢d~
貝貝 寫道:

嘩....ling ling....你晨早流流就想我地講....佢呀.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P

男爵府

聽到電動鬚雹我就

成日俾我c6 笑
結果俾我逼左佢用返剃刀~

大宅

bowling2004

我同你驚d野一模一樣, 我試過係糖水舖見到人地食xx珍珠露(好似話係火龍果核, 有d似西米露, 但每粒西米裡面都有一點黑色), 嚇到我差d嗌左出黎, 最後要搵個牌"姐"住自己個視線先食到自已碗糖水.

所以我中學讀唔到biology, 因為我好驚見到d細胞. 最終drop左呢科, 全級就只得我drop左呢科, miss問我點解, 我話比佢聽我打開本書就有d毛管戙, 讀唔到, miss都望住我好無奈咁笑!

另外, 當然係"炎蛇"la, 我前世一定比炎蛇害死, 無理由今世見到佢就會失控, 發顛, 最慘近排已開始見到佢地又開始活動.

仲有一樣就係青蛙, 尤其係金魚街金色果d, 睇到我都想大嗌救命.

我成日係到諗, 如果他朝有日有條炎蛇或青蛙跌左落我個身, 我肯定一係即時心臟病死或一係即刻"千"左線.

男爵府

畀面勳章

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_024.jpg[/img]呢d
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

男爵府

好媽媽勳章

我最怕<傷口>唔理大OR小,有血OR無血,咩型狀,,,,,總之係傷口我就滕滕震

大宅

Exactly!!!

bowling2004 寫道:

我逢係見倒d密集式,一粒粒一堆堆既野就會打晒冷震架喇!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

試過同 2 個仔去馬來西亞, o個陣佢地得7、8歲, 係遊客區見到有位伯伯拎住隻綠色大"變色龍"比遊客影相, 隻野成身加埋條尾成個小朋友咁長, 我 2 個仔係要抱住隻野影相, 大部份團友 d 仔女已經彈開九仗遠. 雖然條"變色龍"專業供遊客影相, 但咁大隻. 吾驚就假勒.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

D人成日讚自己靚,但又唔係靚果D,我聽見就會毛管棟 :mrgreen:

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

好媽媽勳章

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_024.jpg[/img]

大宅

:-) :-) :-)

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

andrewmummy 寫道:
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_024.jpg[/img]

頭先一見到呢張相,就毛管棟,打晒冷震
My Two Princess

男爵府

好密好密既洞洞......

男爵府

我都係最怕四腳爬爬

複式洋房

1鬥螞蟻, 同螞蟻窩, 好核突

大宅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

好怕見到煙灰,不論是一條還是散的,諗起而家毛管都棟埋,自從禁煙後去茶餐廳酒樓真係舒服晒
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

首頁

尾頁

跳至