跳至

首頁

尾頁

大宅

生完及現在體重?

各位靚mami, 你地現在修晒身未? 我仲差20磅呀! :-( :-( 真係好難忍口呀! 點算? :-( :-( :-(

大宅

畀面勳章

Re: 生完及現在體重?

我已經exactly同未生之前一樣 如果唔係果肚縐左 我真係想著bikini

大宅

仲差15磅, 仲餵緊人奶未減得住

大宅

我未生前115lbs,而家118lbs,其實無刻意去減,但有做下腳部運動因我唔鐘意自已甲組腳…可能自已湊BB辛苦好多…我最近呢個半月共瘦左5lbs…

我差不多每晚臨訓都有用osim 腰帶震10mins,我發覺真係幾work,我用之前係29"腰,用左1.5個月,而家變左27",但肥肚仔就仲有少少!基本上生之前所有褲都

禁止訪問

大宅

我未生時104磅~~到就快生時150砟~~生左個肥妹仔到宜家120幾磅~不過都未減得肥~因仲要餵人奶俾肥妹仔食~同埋我宜家好鍾意食野~個口唔停咁食~就黎變大肥婆 :-(

大宅

我未生時104磅~~到就快生時150砟~~生左個肥妹仔到宜家120幾磅~不過都未減得肥~因仲要餵人奶俾肥妹仔食~同埋我宜家好鍾意食野~個口唔停咁食~就黎變大肥婆 :-(

大宅

頭先我先至俾老公話我patpat大左, 佢叫我好減下肥啦!

大穫啦, 終於俾老公出聲話肥, 我都知自己肥左, 不過唔知點解減緊都唔成功, 最弊就係唔知點解呢排成日都好似好容易肚餓咁, 條士啤呔又係減唔到, 未生之前都冇嘅, 生完之後就趕唔走, 一坐係度就突左出黎, 而家天氣熱, d肥膏終於要現形啦!

至於磅數呢???? 唔敢磅!

禁止訪問

伯爵府

未生110磅..
就生170....
依家135~

大宅

我未有bb前係110磅, 生之前係145磅, 而家係115磅, 基本上可以著反以前d褲, 不過就緊少少. 我完全無做運動, 賴到c, 所以雖然好似瘦番好多, 不過條腰粗左, 最幣係個士啤呔, 真係趕唔走架. 其實呢2個月瘦得好快, 可能因為2隻馬騮仔都唔舒服, 所以無覺好訓, 又成日擔心佢地, 所以精神唔好自然瘦得好快. 你估係d男人咩, 都唔挨得嘅, 成日話唔夠訓, 放工坐喺sofa度又話好tired要訓吓 我夠想訓啦! 都係女人挨得d.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

SPJB 寫道:
你估係d男人咩, 都唔挨得嘅, 成日話唔夠訓, 放工坐喺sofa度又話好tired要訓吓 我夠想訓啦! 都係女人挨得d.

好有同感.

大宅

[quote]
盈盈262 寫道:
我想知patpat可以點減

[quote]

可以著束褲, 不過要用手撥好 d 肉. 做運動: 企直, 左腳小腿向後踢, 踢至腳踝店到 patpat, 之後右腳, 左右左右各一下. 可以將個 patpat firm d. 吾好坐咁多. 祝你成功

禁止訪問

大宅

盈盈,

你每日走來走去, 應該會瘦得快, 生完 3個至7個月係瘦身黃金期. 你著束褲呀, 線條會靚 d.
我未有 bb 時 只得 96磅
臨生前有 136磅, 重左 40磅, bb 出世得 5.5磅
宜家103磅, 有個肚腩仔.

大宅

我想問下d肚紋係咪整唔走架啦, 莫講話而家著唔番以前d褲, 連低腰褲都唔夠膽著, 好慘:-(
我未有時115lbs, 就黎生就14xlbs(唔記得exactly係幾多), 而家都仲係俳佪係125lbs, 都唔知幾時先減得到, 我有個親戚, 仲衰到同我講, "吓, 你咁叫修左身嗱!不如一次過, 生多個先啦!" 個晚, 差d返屋企喊.

祈兒 寫道:
我已經exactly同未生之前一樣 如果唔係果肚縐左 我真係想著bikini

1 mon 10lbs 9oz

10wk4d 4.6cm                 2yr9mons 95cm
11wk5d 4.7cm
20wk6d 494g
29wk1d 1.48kg
37wk5d 2.97kg
該用戶已被刪除

大宅

我其實磅數都返返未生之前, 我阿媽見到我成日問我做咩咁瘦 (我都係成日問阿b做咩咁瘦.... 阿媽永遠覺得阿女瘦 !!!)

不過條腰仲有一條呔 !!!

但有好多野,做左阿媽愈來愈"放開懷抱", 好似個樣, 有好多時掛住 tum 阿b訓覺, 連 cream 都唔記得搽, 兩個月 ... 條眉變左黃小虎 .... 先去做一次 facial ... 就來變黃面婆 !

仲有,我都唔理自己醜樣, 我上 swimming course 照著 2 件頭 (因為唔得閒買 ...), 持住有d洋媽媽大家都係咁 "放開懷抱", 我就完全唔理個 coach 既感受.

不過我發現其實 lee 度有好多美女, 例如 柔柔 mami (not arguable !!!), jackie (hee hee, 我睇到 jackie 個 website), joyce, waikiki ... 大家不如攞張未生之前既相來睇下 !

大宅

facial莫講話出去做, 連係屋企做都唔得閒, 我個樣同未有bb之前冇咩分別, 係皮膚差左同塊面闊左, 因為我肥晒係下身同埋個人橫左好多, 未有bb之前巳經好大隻啦! :-(, 所以我遮遮掩掩都呃得下人!

virgobb 寫道:
我其實磅數都返返未生之前, 我阿媽見到我成日問我做咩咁瘦 (我都係成日問阿b做咩咁瘦.... 阿媽永遠覺得阿女瘦 !!!)

不過條腰仲有一條呔 !!!

但有好多野,做左阿媽愈來愈"放開懷抱", 好似個樣, 有好多時掛住 tum 阿b訓覺, 連 cream 都唔記得搽, 兩個月 ... 條眉變左黃小虎 .... 先去做一次 facial ... 就來變黃面婆 !

仲有,我都唔理自己醜樣, 我上 swimming course 照著 2 件頭 (因為唔得閒買 ...), 持住有d洋媽媽大家都係咁 "放開懷抱", 我就完全唔理個 coach 既感受.

不過我發現其實 lee 度有好多美女, 例如 柔柔 mami (not arguable !!!), jackie (hee hee, 我睇到 jackie 個 website), joyce, waikiki ... 大家不如攞張未生之前既相來睇下 !

大宅

有d人係把口唔收架! 唔駛理佢地! 12朝我老公d親戚見到我, 竟然一個話"嘜你肥左咁多呀?" 另一個就即刻話"唔係肥呀! 大隻左之ma!" 我唯有話係呀! 佢地走左之後我就同我老公講, 佢地講野都唔用腦既, 生完12日梗係肥架啦! 佢地自己夠成個肚腩突左出黎! 你都唔係差好遠到終點, 努力呀!

joycebaby06 寫道:
我想問下d肚紋係咪整唔走架啦, 莫講話而家著唔番以前d褲, 連低腰褲都唔夠膽著, 好慘:-(
我未有時115lbs, 就黎生就14xlbs(唔記得exactly係幾多), 而家都仲係俳佪係125lbs, 都唔知幾時先減得到, 我有個親戚, 仲衰到同我講, "吓, 你咁叫修左身嗱!不如一次過, 生多個先啦!" 個晚, 差d返屋企喊.

[quote]
祈兒 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至