跳至

首頁

尾頁

大宅

大家仲相差幾多磅....

想請問大家仲相差幾多磅才變番懷孕前咁啊[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_660.gif[/img] 我自己就仲有好大個肚和手臂要收啊[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_239.gif[/img]
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

伯爵府

Re: 大家仲相差幾多磅....

我重有10磅, 減極都減唔到, 激死 ~

複式洋房

me too

呢十磅係個肚和大脾,點減呀!

洋房

我重有15磅

別墅

我差10磅

子爵府

我差10磅,主要係個肚

大宅

差2-3磅系肚腩,因開刀生, 吾做得肚部運動,怕傷口仍未復原.

大宅

伴伴me 寫道:
我差10磅,主要係個肚

Me too

男爵府

6磅, 仲努力緊. 生之前重左38lb

別墅

我重差3磅, o係晒個大肚'dump', 個肚好似沙皮狗咁好肉酸。

別墅

我重差6磅, 不過都唔容易數, 而且d磅數減得都幾慢!!!!!

大宅

生之前重左40lb, 仲有15磅, 停留不動. :-( :-( :-(

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

末有bb就106-110磅,到生前就174磅,而家就127成個月都末落過呀.... :-( :-(

大宅

仲有 6、7磅啦, 不過我 d 肉唔係0係個肚度, 唔知點解去晒個籮同手臂....唉......

複式洋房

我ok哂啦, 以經可以著返有bb之前既貼身牛仔褲啦.......

我係唔會衰比人睇既...之前周圍同人講話我一定瘦唔返果d人, 仲鬼死咁興呀~~~~

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

你就好啦. 我個肚相差4吋, 籮相差2吋, 手臂D bye bye肉.....唉...... [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_2016.gif[/img]
tulipsodas 寫道:
仲有 6、7磅啦, 不過我 d 肉唔係0係個肚度, 唔知點解去晒個籮同手臂....唉......
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

禁止訪問

大宅

磅數ok, 但重有個肚腩.. :-(

子爵府

我都係同你一樣

cuite.bb 寫道:
6 LBS ,不過我 d 肉0係個肚度 & 個籮度 . :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至