嬰兒用品

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

荷花親子中心 - 不知所為

激死我呀

因為雪印公司送了張coupon, 可以免費換領雪印2號仔奶粉, 所以今日去荷花親子中心中環分店, 領取奶粉。個服務員態度極其惡劣, 放罐奶粉在收銀櫃上一言不發, 算

我同佢講可唔可以俾個袋我入罐奶粉, 佢就話換領奶粉沒有膠袋, 我當時好激氣, 佢就再講只有這次, 死死地氣俾了個爛鬼膠袋俾我, 她的態度就好似當我乞兒一樣。

我已向雪印作出投訴, 我以後都唔會幫襯荷花親子中心。
:-D

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

Re: 荷花親子中心 - 不知所為

荷花親子中心
D嘢又貴,服務員態度更加惡劣, :tongue: :tongue:
大家千萬不要幫襯

別墅

次次拿奶粉都係好衰,所以我一拿就走無唔該等佢都試下黑面幾難受
ngjwc 寫道:
激死我呀

因為雪印公司送了張coupon, 可以免費換領雪印2號仔奶粉, 所以今日去荷花親子中心中環分店, 領取奶粉。個服務員態度極其惡劣, 放罐奶粉在收銀櫃上一言不發, 算

我同佢講可唔可以俾個袋我入罐奶粉, 佢就話換領奶粉沒有膠袋, 我當時好激氣, 佢就再講只有這次, 死死地氣俾了個爛鬼膠袋俾我, 她的態度就好似當我乞兒一樣。

我已向雪印作出投訴, 我以後都唔會幫襯荷花親子中心。
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

別墅

男爵府

伯爵府

魅力王子

and very expensive tim....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係荷花買野都貴啦,就算係用 VIP 都貴過出面呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好同意大家0既讲法,所以我都是去看东西唔会买,因
为觉得的quality唔好呀又贵到死。

複式洋房

我是一個全職媽咪, 所以會選非繁忙時間去荷花買嘢o

當天是WED 14:30, 到中環的荷花買"用完即棄奶樽袋"等, 全場得7-8顧客, 只有我推車仔買嘢, 行了過多個鐘后, 去CASHER到比錢時, 突然有個Sale A 行嚟比張類似信用卡給個CASHER過機, 唔掛得知我先頭行到邊個Sale A 跟到邊啦o

雖然, 我買了只是5/6百蚊嘢, 但個sale A竟無問我是否同意下, 就囉咗個簽賬額o

我覺得個sale A好唔尊重我及搵我著數, 點解搵我呢個肥師奶笨o :-( :-( :-(

ps: 鬼叫自己唔知邊度先有""用完即棄奶樽袋"買, 才去荷花o (去旅行, 唔帶奶樽, 故用奶樽袋, 套個奶咀頭便可o)

男爵府

d野貴到嘔!職員服務差 :evil:

大宅

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我多數都係去沙田個間既,
但d職員既態度都唔覺得好得去邊...差

禁止發言

大宅

bbyuen2009 寫道:
吓....我都有張coupon, 咁去唔去換好??

緊係換啦,換完就走,佢黑面就打去雪印投訴(千祈唔好打去荷花的office),等雪印日後改去第二間換。
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

男爵府

男爵府

伯爵府

之前去行下,已經見到d sales勁黑面...沙田果間呀~仲有個死人經理呀!!!我都有張coupon,都唔知去唔去換好呀?我驚我會忍唔住串爆d sales~ :tongue:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

ngjwc

我呢幾日都會去中環0個間換呀
0的人乜禁GA

我都唔會BUY 荷花中心0的野
我支持你....禁衰既

大宅

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好同意大家!!荃灣同元朗d sales服務好差,可以話不知所謂......

我個囡吃開bibi個款奶嘴,一定要係荷花買,冇法啦!!除左奶嘴我話個唔係荷花左買o野!! :

我本來想係荷花買牛初乳粉,但係好貴要成$250(20包),我就冇買到,跟住我去藥房搵,搵到$110包,勁開心平左一半 :evil:

首頁
12345...6

尾頁

跳至