烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

糖心鮑魚

請問那裡有糖心鮑魚食呢? (除了一哥!)

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 糖心鮑魚

肥仔媽咪 寫道:

你問定想請我食呀

子爵府

我有冇份先
KITTYMAMA 寫道:
[quote]
肥仔媽咪 寫道:

你問定想請我食呀 [/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

siulisa 寫道:
我有冇份先

來來去去都係得我地兩個回應佢,
睇來呢餐都係食唔成 :-|

子爵府

多謝你們撐場, 雖然知道富臨有套餐但怕那間只做富豪生意, 我怕我去到都冇人肯招呼我 , 所以想問下重有冇咩其他地方囉!

民房

The "rince Restaurant" at One Peking Road, TST is quite good. I tried a few times before.

男爵府

陶苑(灣仔大有隔離,上環以前金龍船個位)都有o架! 但整得有無富臨咁正就唔知喇! 不過佢地都係富臨飲食集團,走中高檔路線。

其實我諗富臨都係認錢不認人的,如果你驚的話都可以請埋我去壯膽o架!

子爵府

PocketMonster 寫道:
The "rince Restaurant" at One Peking Road, TST is quite good. I tried a few times before.
我都聽過這間飯店, 等我留意下先, 唔該晒!

子爵府

Ms.ChanChan 寫道:
陶苑(灣仔大有隔離,上環以前金龍船個位)都有o架! 但整得有無富臨咁正就唔知喇! 不過佢地都係富臨飲食集團,走中高檔路線。

其實我諗富臨都係認錢不認人的,如果你驚的話都可以請埋我去壯膽o架!
啊! 原來陶苑都係富臨集團的, 咁呢兩度又近我喎! 唔該晒! 你試過未? 如果上期六合彩係我中嘅一定請埋你!

伯爵府

好媽媽勳章

陳陳, 你咁好口福既 :mrgreen:
咁係咪要預訂架

男爵府

肥仔媽咪,

飲茶及普通晚飯都間中會去,鮑魚只係食過一次,都仲要係食套餐得半邊。 如果你要求高的話可以叫佢幫你寫菜講明要幾頭鮑。

kittyma,

你不嬲知我為食o架啦! 佢有好多鮑魚套餐,亦有時會做promotion的,你可以打電話去問佢拿些套餐望下。

子爵府

肥仔媽咪,

飲茶及普通晚飯都間中會去,鮑魚只係食過一次,都仲要係食套餐得半邊。 如果你要求高的話可以叫佢幫你寫菜講明要幾頭鮑。
我訂咗上環呢間喇, 請問你話鮑魚套餐得半邊係兩人餐定12人餐呢? 佢宜家話30頭禾麻大約$3XX一隻, 你話吉品好定禾麻好呢?

別墅

你哋可以去旺角左敦創興廣場有一間叫魚趐大排檔試吓,嗰間野又係專食鮑魚,價錢實際d,佢有幾款鮑魚過你"間"

子爵府

lawrencewong 寫道:
你哋可以去旺角左敦創興廣場有一間叫魚趐大排檔試吓,嗰間野又係專食鮑魚,價錢實際d,佢有幾款鮑魚過你"間"
多謝報料, 等我下次有機會去試下先!

伯爵府

好媽媽勳章

肥仔媽咪 寫道:
多謝報料, 等我下次有機會去試下先!

記得約埋我, 我行過去唔駛5分鐘

子爵府

KITTYMAMA 寫道:

記得約埋我, 我行過去唔駛5分鐘
咁近你, 不如你試咗先啦!

男爵府

lawrencewong 寫道:

伯爵府

好媽媽勳章

肥仔媽咪 寫道:
咁近你, 不如你試咗先啦!

鮑魚做午餐

男爵府

肥仔媽咪 寫道:
我訂

伯爵府

好媽媽勳章

車,鮑魚做早餐都得呀,有無食過香港茶餐廳(翠華集團)的鮑魚通粉丫? 仲有,6個鮑魚麵做晏都ok呀!

鮑魚做早餐又真係未試過, 鮑魚麵都好少食

你點解唔叫我 kittyma

首頁

尾頁

跳至