夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

發現老公係網上約別人開房

好唔開心..問佢佢又話吹下水之嘛~~唔係真
我心諗:唔通人地肯出你唔去咩..????
係咪男人都係咁?
我信唔信佢好?
我好難受..成晚訓唔到 :cry:

禁止訪問

Re: 發現老公係網上約別人開房

洋房

Don't be so upset! But why your husband chat with others with such suject? Get a room? I think u'd better 'watch' him more. Dont' let it happens.

複式洋房

ting725 寫道:
Don't be so upset! But why your husband chat with others with such suject? Get a room? I think u'd better 'watch' him more. Dont' let it happens.

男人要滾,總有辦法,唔通真係廿四小時貼身跟住?
做夫妻做成咁都冇意思啦!
呢個男人好賤格!

子爵府

好媽媽勳章

吹水吹極都有個譜, 都冇可能吹到要同人開房掛? 你老公係咩人, 你會清楚d, 你自己留意下啦

珍珠宮

抵打! 咁都可以攞嚟玩既咩!!!

紫水晶 寫道:
係咪男人都係咁?
我信唔信佢好?
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

pk男人
紫水晶 寫道:
係咪男人都係咁?
我信唔信佢好?

男爵府

你入厨房攞把刀斬佢,跟住同佢講,我同你玩下之嘛.........

子爵府

相信佢講得出,而對方又肯, 佢都會去做
所以要睇實喲.

民房

紫水晶:are you still stay at home with him now? have you two discuss the problem?
I also discover my hb emailed a girl for sexual transaction, but he said he did nothing.
I was very angry, i stayed outside for nearly a week, he rejected to discuss with me although I tried initiate many times.

紫水晶 寫道:
係咪男人都係咁?
我信唔信佢好?
我我

大宅

梗係唔好信佢啦....
我早幾年同人玩msn,
都有d男人add我啦...
咪又係講呢d... 問你可否ons/sp
我同佢講你都癲...之後冇再玩
怕咗.

子爵府

佢而家講乜都冇用, 咩叫玩下講下, 唔係真。好人好姐同人地講0的咁0既野??
我有個朋友之前佢未婚夫都係咁, 比佢發現, 個男人又係話吹下水, 緊係唔會。於是我朋友就開個新戶扮陌生人同佢傾, 傾下傾下佢又叫人開房, 我朋友就約左佢出黎, 到指定時間地點見面時, 我朋友見到佢真係出現, 佢就話:咁0岩行過0係附近。我朋友就好嬲: "咁0岩?? 乜唔係約左人開房咩?" 打左佢一巴之後就分左手喇~~
你真係要"及"到佢實一實呀!!
老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

子爵府

密切暗中監示佢啦!!!

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

siufung 寫道:
佢而家講乜都冇用, 咩叫玩下講下, 唔係真。好人好姐同人地講0的咁0既野??
我有個朋友之前佢未婚夫都係咁, 比佢發現, 個男人又係話吹下水, 緊係唔會。於是我朋友就開個新戶扮陌生人同佢傾, 傾下傾下佢又叫人開房, 我朋友就約左佢出黎, 到指定時間地點見面時, 我朋友見到佢真係出現, 佢就話:咁0岩行過0係附近。我朋友就好嬲: "咁0岩?? 乜唔係約左人開房咩?" 打左佢一巴之後就分左手喇~~
你真係要"及"到佢實一實呀!!

嘩,你個朋友好叻 呢招好絕
該用戶已被刪除

別墅

Seriously I think your husbund did ask ppl to go "open room" with him. But now I think you'll have to think if you'll forgive him or not. You want to give him a chance or not? If you decide to forgive him, then you might have to forget about it. But for me, I guess I'll never be able to forgive him.

別墅

tung 寫道:
梗係唔好信佢啦....
我早幾年同人玩msn,
都有d男人add我啦...
咪又係講呢d... 問你可否ons/sp
我同佢講你都癲...之後冇再玩
怕咗.

係呀,我都有以上經驗,我都是媽乂佢一輪之後就無玩。

我老公話佢有位同事同佢講話佢成日約網上識的女仔出來,但佢無講約出來之後仲有沒有下文,不過佢同事當事未結婚,但唔知有無女朋友。老公話佢好似上咗癮咁成日上網約人 ?-(

樓主你都係小心d,我怕你老公總有一次會出事,仲有唔知個d係咪有病既,你要嚇佢話『如果你想做當年的何xx咁,俾人捉到黃腳雞,咁你就去啦』

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得唔好信十足囉....我唔覺得扮約人會有幾好玩喎

有邊個男人會鍾意「有得睇無得食」架?

如果我係你....我理得佢有無赴約啦....總之佢同人傾d咁既野已經好唔應該囉

又唔見佢約人去圖書館?

複式洋房

尋日同佢講起..佢仲爆左
話有一次同個女同事係屋企睇碟
跟住同人係床上攬攬錫錫~~不過冇攪到
我心如刀割..... :cry: :cry: :cry:
點解呀
佢喊哂要我原諒!但我做唔到..好辛苦..唔知點?
你地可以俾下意見我嗎

大宅

得罪講句.你老公真係好過份.
1.佢同女同事係屋企睇碟已經唔岩.
因為只得佢2人.別無其他朋友在場.
仲有.在你不在家時帶異性朋友番屋企.佢居心叵測.
2.佢地2個睇什麼碟呀.睇到咁激情?要去到床上攬攬錫錫?
有無攪錯丫..
我老公講.一個已婚人士.帶異性朋友番屋企.仲要睇碟
睇到去左床上攬攬錫錫.他們已經去到著火既地步.

旁人意見也不及自己內心既感受來得真實.
比著我也不知道應該要怎做.
其實你知唔知自己想點做呢??

首頁

尾頁

跳至