烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 auemily 的帖子

超級簡單!

複式洋房

謝謝大家交流,我係BK新手,仲未識整相片上BK,原來不可以供開電話!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chowjennifer 發表於 14-1-4 03:32
謝謝大家交流,我係BK新手,仲未識整相片上BK,原來不可以供開電話!
係保護你自己,BK係公開平台,唔係BK註冊會員都可以見到你電話,係人都可以打俾你加你Whatsapp,除非你係做生意,都係小心D好,放相你可以去使用意見果一版,有教學帖教你點放相,好容易架,最好都係upload上你自己BK相簿再貼上帖度會安全D,手機直接放上都方便,但一不小心放錯就麻煩,因為經手機係直接上BK server唔入你相簿,自己編輯唔到delete唔到,有問題就要版主至可以幫你delete,有問題可以隨便發問,歡迎嚟呢度分享及交流烹飪知識。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

回覆 rose-mag 的帖子

Thank you thank you ,,

民房

可以 share 埋俾我嗎? thanks so much!

大宅

chowjennifer 發表於 14-1-2 12:07
回覆 heiheiy 的帖子

我明天放假,可以張全部材料影比你,同造法影比你,但要中午,等D女返左學先! ...
我也買了這個牌子,可以 share 食譜給我嗎?

大宅

回覆:chowjennifer 的帖子

我都想要食譜,我都剛剛買咗機

首頁

尾頁

跳至