嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

try Cybex, 好好推,避震
仔仔2個月就坐Car seat
NB籃用咗唔夠3次,唔駛買都得,除非細細個就成日出街(不過都係手抱多)

大宅

回覆 Ahjima 的帖子

我屋企有部Combi,同埋都好小出街,只係想有時同佢去晒下太陽,但我囡又重,又唔肯用揹帶,驚新年周圍去拜年會好攰
為食媽咪

洋房

回覆:邊款BB 車防震好D,同埋闊落D?

Chicco

別墅

回覆:CHONGWAIKI 的帖子

Haha...我地部車仲用緊!可在mothercare 買,如有vip card 10% off. 也可在荷蘭網直接訂但加埋運費都唔係平好多又要自己安裝又要等成個月!係MC買會幫你安裝埋!如二手可去asia expat 睇下,有好多時見有人放!其實如二手係正價的50-60% discount off and quality is good...not a bad deal !!

男爵府

我唔suggest 1架車用到4歲...
其實當你個b 越大, 你仲推住架成20lbs + 30lbs+++ 的bb 出街, 其實好吃力.
小朋友到左1歲左右, 就自自然然你會去換架的士車.

所以suggest 你最大買架0 至1.5歲ge bb 車已經好夠.

大宅

回覆 CHONGWAIKI 的帖子

多謝咁多位jm, 既意見,真係好詳盡
為食媽咪

首頁

尾頁

跳至