跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有冇bb係12月18號廣華出世呀!

cuite.bb

me 2 ar... but in the evening...

your bb is so fat what is her weight now?

禁止訪問

男爵府

我順產呀, 係女女, 我早上10至12點左右o係待產室架, 跟助產士小組架...

大宅

助產士小組呀..我都係喎..可能生前見過喎我地..我都係早上10點幾入去,不過係開刀..因為過左預產期.催生左2次都唔得所以要開刀..你係幾時入院呀..住邊間房呀
哈哈..我個仔可以有個同年同月同日同一間醫院出生的女朋友啦..hehe

複式洋房

cuite.bb

Oh really? but I am not sure whether I have seen you before...

Wa! your bb is very fat... 阿囡出世 6.1 lbs , but she is now only 17.3 lbs...

Are you full-time mom?

大宅

可能有喎..不過我係開刀..
kathysuen
chriscat
你地係開刀定順產呀

男爵府

我一入院就去待產室啦, 3個幾hour就生o左...

咁你有冇o係待產室? 我10am開始o係o個度, 訓第一間room最入面張床...生完之後唔知點解比o左間2人room我, 勁正...

大宅

pinkyman

我順產架,你住東翼定南翼呀!

複式洋房

我都係呀!!, 生完之後入左間2人room ,不過20號先生完, 應係你checkout 之後, 我住左你間2人room

產前房住17, 18號
待產室 19號
產後房 20 21 22 23號

pinkyman
我順產架

baby_yuyu 寫道:

咁你有冇o係待產室? 我10am開始o係o個度, 訓第一間room最入面張床...生完之後唔知點解比o左間2人room我, 勁正...

大宅

我那日就無..之前就有
baby_yuyu 寫道:

大宅

生左住東翼..未生時住南翼
kathysuen 寫道:
pinkyman

我順產架,你住東翼定南翼呀!

大宅

係喎..你地有無人參加左個半歲生日會呀..我都好想參加呀..有無人知係點參加呀

複式洋房

我都好想參加呀, 不過好似full 左lu :-(, 可以問sweetcouple

pinkyman 寫道:
係喎..你地有無人參加左個半歲生日會呀..我都好想參加呀..有無人知係點參加呀

大宅

我係18號晏晝入院..
6個零中就生左..
我訓左7e唔夠半個中就落左產房嚕
所以如果18號你仲係7e就會知我係邊個..
因為好多mami上到8e都話認得我..
因為1入又即刻可以去產房 [quote]
judymama 寫道:
我都唔記得住邊度張床,我16號晚入院冇耐已經開始痛到阿媽到唔認得,17號下午先入產房. bb過左12點,即係18號出世.

大宅

all 18號b mami
我都好想參加半歲party...
不過當我問左我c6去唔去之後已經full左 :-( :-(

我住新界架...
如果係搞個18th b party我都冇問題

男爵府

我睇返, 我產後房係東9, 3號喎...而且我應該係22/12先check out架...

大宅

好喎搞個18th dec b party..都好喎...d b一定好開心..哈哈

我住荃灣

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

cuite.bb,

me 2 ar :-( always wish to resign...

btw, did u go to breastfeeding room when you are in the hospital?

首頁

尾頁

跳至