潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hahaha_baby 發表於 14-1-23 15:19
So kelly 係咪灰色帶少少啡?
no i think is green/ blue

水晶宮

hahaha_baby 發表於 14-1-23 14:57
Elements 有兩個old lady, 一個雙眼皮,一個單眼皮。
i can't rmb the eyes... but ho chi no glasses...

i want to check the name on the tag, but the scarf cover jor lor.

侯爵府

卡卡, 我同老公入過去行, 應該係嗰個唔識笑嘅女管家三田.
我老公見佢木口木面, EQ好高走去問三田係咪唔舒服吖, 唔舒服不如請假或者坐低休息下~ 佢有啲ODD 然後好尷尬咁話自己無事~

健健媽咪  你老公勁呀  發表於 14-1-24 01:46
toffeecat    發表於 14-1-23 17:48

大宅

Let me go to elements store and see see her sin~

伯爵府

BK Milk勳章

引用:卡卡,+我同老公入過去行,+應該係嗰個唔識笑

原帖由 maggiejane 於 14-01-23 發表
我老公見佢木口木面, EQ好高走去問三田係咪唔舒 ...

大宅

回覆:H @ elements

為左見識佢,element 生意又上升了,多得這位sa

大宅

畀面勳章

珍珠宮

maggiejane 發表於 14-1-23 16:00
好好笑..

大宅

回覆:puppydingo 的帖子

我會答佢: 我個sa塊面冇咁黑

子爵府

別墅

引用:佢講野無tone無表情,+真係叫佢番屋企啦!!! +

原帖由 starz~ 於 14-01-23 發表
佢講野無tone無表情, 真係叫佢番屋企啦!!!
Starz, 你形容得好好呀。I was there yesterday and she served me, really

子爵府

禁止訪問

引用:Quote:hahaha_baby+發表於+14-1-23+15:19+S

水晶宮

引用:Quote:原帖由+puppydingo+於+14-01-23+發表

原帖由 Bibibubu 於 14-01-23 發表
it is malchite
I m not sure

伯爵府

我都嘆過~
塊面窿到呢
我friend幫佢買左條kdt.
佢個嘴角勉強
輕微上調5 度
對佢嚟講
已經係對個客笑左。。

子爵府

2024年龍年勳章

我唔鍾意企門口高高個男仔

別墅

其實H的SA是否不用著制服?上次serve我個阿太比較大年紀,沒有著制服的,不知是否你地講果個,初初比較cool,慢慢就幾好傾,仲幫我服待埋我個百厭仔靜靜等我!好意外!

公爵府

引用:其實H的SA是否不用著制服?上次serve我個阿

原帖由 kayomama 於 14-01-24 發表
其實H的SA是否不用著制服?上次serve我個阿太比較大年紀,沒有著制服的,不知是否你地講果個,初初比較cool ...
唔著制服的係assistant manager or shop manager 你真好運,好難見到佢地

禁止訪問

引用:我唔鍾意企門口高高個男仔 +

別墅

引用:Quote:原帖由+kayomama+於+14-01-24+發表其

原帖由 wiinggg 於 14-01-24 發表
唔著制服的係assistant manager or shop manager 你真好運,好難見到佢地

...
Oh ic! No wonder she looks so experienced, So lucky I am, haha! They have skills to settle my little boy down which definitely surprised me! What a comfy shopping time, can\'t resist to buy immediately!

首頁

尾頁

跳至