跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 問下大家修身成點?

同有榆榆之前都係差唔多...
有dd肥...
但係個肚腩就>>
餓d肚腩就細好多..
成日好似有左4-5個月咁...
食多d野仲勁d...
好似伸縮肚咁...

別墅

妳個朋友噤講嘢hurt人,唔係朋友嚟。做人要有自信,妳點靚都有人唔抵得妳,邊介懐得噤多。
oil_oil 寫道:
今日係街撞到個舊朋友,佢話我個樣同有bb之前唔同左,我話係唔係老左, 佢笑一笑,幾唔好意思咁話唔係,我知架~ 成個樣同身材都師奶左...... :-( :-(
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

大宅

I am the same .. 成個樣同身材都師奶左...... , but, this is a signal of " 幸福媽媽" .. I always think of this way to comfort myself ~~ hehe . so,still very fat !

大宅

Agree!!...大家都係幸福媽媽....唔..講真..e+真係好難keep番好似做女時...e+揍得個b 連自己個樣都唔係好得閒理. 我有時簡直懶得照鏡..驚望到嚇親自己 .仲有就係有時間..拎願休息多d or陪多d bb.

babyduo 寫道:
I am the same .. 成個樣同身材都師奶左...... , but, this is a signal of " 幸福媽媽" .. I always think of this way to comfort myself ~~ hehe . so,still very fat !

複式洋房

唉...我生完後都瘦唔返, 真係唔明D人點解可以回復未生之前嘅身型...超妒忌呀 :-( 上兩星期去飲, 木親戚仲問我肚入面係咪仲有個

別墅

我又係想瘦都瘦唔番, 仲要成日比C6話我, 叫我好積極D去減肥, 但自己又懶, 有時間都想比多D呀B, 始終推動唔到我去做運動, 最後唯有同自己講認命, 話自己係一個"幸福的媽媽"&"靚靚師奶"
[size=small]Cammy

大宅

我由去年10月開始食麥皮做早餐,至現在都已經輕

大宅

好媽媽勳章

啊..餐餐食麥皮做早餐..我諗我好難做到 :cry:
我前日食錯野,呵左幾次,好廋左d 個肚,不過都係鬆

子爵府

畀面勳章

個肚鬆真係勁難減呀, 坐o係度有條士啤太 :-( :-(

洋房

我個肚都係「鬆」不忍暏
日日見住個肚,又黑、又鬆、又起摺,就好似有個ma 包袋係度咁,就真係心傷。

點算好:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ???

別墅

畀面勳章

唉!我都係。
未生BB之前,體重O吾過102(O吾計PREGENT)。現在.....個樣又殘 又肥:-( 手臂又粗
O吾好話做運動,SLEEPING都O吾夠
但望見孖寶,我又開心番晒

quote]原文章由 媽媽咪咪 於 07-8-17 13:35 發表
我個肚都係「鬆」不忍暏
日日見住個肚,又黑、又鬆、又起摺,就好似有個ma 包袋係度咁,就真係心傷。

點算好:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ??? [/quote]

[ 本文章最後由 FionaBB 於 07-8-17 15:09 編輯 ]
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

禁止訪問

別墅

畀面勳章

PEKKLEKC~果次1歲B生日會,我見妳都好FIT呀!

[quote]原文章由 pekklekc 於 07-8-17 15:09 發表
唉!我又係!! 自己懶, 又想比多d時間呀B, joined slimming course我都唔去到. 我3個同事同我差不多時間生, 現在都瘦返lu, 可以回復未生之前
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至