自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 原來定期洗冷氣機係好重要~~

Mrssslui 寫道:
我識既人都話換過一部,因為洗完好傷機咁話.

Yes. I also heard about this....

別墅

糊塗&mayleung0916請check pm

我就來要問個師傅收介紹費~.~,不過幫到各位bk媽媽,我都願意做既^.^
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

別墅

991129 寫道:
[quote]
Mrssslui 寫道:
我識既人都話換過一部,因為洗完好傷機咁話.

Yes. I also heard about this.... [/quote]

咁我就唔知啦,不過我係咁計,我部3/4匹機買左1500蚊,洗一次都只係200蚊,如果買過部新機既價錢就等於我洗7次冷氣機,仲要有100蚊找,比我一年洗一次,可以洗到7年,點計都係洗冷氣有著數喎!
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

大宅

我想問洗機係咪係响自己屋企洗,如係點樣洗,定係被佢抬走部機洗.

子爵府

yannesng,
我都想要個師傅電話,可以pm俾我嗎?

大宅

我租人屋都用咗$1300洗咗3部分體機。洗完噴出來d氣無咗d臭味。

大宅

我都識有個朋友做洗冷氣機
價錢都好平 好老實
可能佢係教徒
青衣/荃灣附近都ok
有興趣可pm我
我可以叫佢計平d嫁
[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/02/18/161709.gif[/img]

子爵府

我有興趣,請pm我!

thx!
東菇仔

子爵府

哈哈!我哥哥都係做冷氣架!!無論洗同裝都識,仲識好多冷氣sales, 你地如果要整要裝,or要買,可以搵佢,我叫佢收便啲啦.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

請問有冇九龍灣區呀?幾錢一次匹半機?

別墅

22182218 寫道:
我都識有個朋友做洗冷氣機
價錢都好平 好老實
可能佢係教徒
青衣/荃灣附近都ok
有興趣可pm我
我可以叫佢計平d嫁

22182218,

Please send details to me. Thanks!

洋房

如果想洗冷氣或修理泠氣,可以call 我, phone no.:60787131(michael)

洋房

窗口匹半$400,分体匹半$500,洗機連檢查.我電話係60787131.(michael)

洋房

洗泠氣phone to me, no.:60787131(michael)

洋房

妳很定揭揾咕咗不合資格嘅師父去洗機,所以洗完咪壞,有泠氣問題揾我,60787131(michael)

別墅

mercury16 寫道:
我想問洗機係咪係响自己屋企洗,如係點樣洗,定係被佢抬走部機洗.

正常係自己屋企度洗。我好小見會拎走,佢唔拎返來點算= ={"

別墅

bibi豬 寫道:
窗口匹半$400,分体匹半$500,洗機連檢查.我電話係60787131.(michael)

我洗2匹都係300蚊,匹半就收400蚊,好似貴左d喎! ?-(

首頁

尾頁

跳至