跳至

首頁

尾頁

子爵府

7月13日 (星期五晚) 6:30 油塘 探 babydoris +食薑醋

旺角
icycream
彤彤媽
shanshan
candybb

6:10 油塘MTR exit A
Xanthe
dorismama
mmak
cindymami
fion88
ladybird

mewoross (around 2000)
yilamma
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

sorry, 咁遲至join, 本來諗住join 唔到, 所以一早已送了禮物給babydoris, 利是我不夾了.

原文章由 mmak 於 07-7-8 15:00 發表
旺角
icycream
彤彤媽
shanshan
candybb

Xanthe
dorismama
mmak
cindymami
fion88
ladybird
kahobb

yilamma
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

子爵府

all,

話時話. 暑假搵個weekend一起再去歡樂世界玩丫. 上次唔夠喉丫.

大宅

icycream,
國美电器門口係唔係先達隔離??
去完babydoris到, 我地仲會唔會dinner?? 如dinner, 洗唔洗book定枱??

原文章由 Icycream 於 07-7-5 15:39 發表

臻臻媽 & caseyma,

今次又見你唔到. 我們有慣例. 會每人夾$50去賀doris.我會pay on behalf of you first.

candybb,彤媽 & shanshan,

咁我們6:15pm係大個間國美電器門口等. ok?

子爵府

原文章由 CandyBB 於 07-7-9 14:38 發表
icycream,
國美电器門口係唔係先達隔離??
去完babydoris到, 我地仲會唔會dinner?? 如dinner, 洗唔洗book定枱??

Candybb,

都好喎:lol::" /> 事闋我地有1x位靚靚太太聚會. doris家不能坐太久. 但佢那頭我唔熟喎? 你or其他有乜idea ?

我要book定會長隔離個位聽佢長篇大論講學校扣門丫

[ 本文章最後由 Icycream 於 07-7-9 17:18 編輯 ]

子爵府

ICYCREAM,

係咪長隆丫 ??... 我plan 左 8月尾 去 丫 ??

原文章由 Icycream 於 07-7-9 12:16 發表
all,

話時話. 暑假搵個weekend一起再去歡樂世界玩丫. 上次唔夠喉丫.
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

醒目開學勳章

受寵若驚TIM!!
原文章由 Icycream 於 07-7-9 17:16 發表

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-9 18:43 發表
ICYCREAM,

係咪長隆丫 ??... 我plan 左 8月尾 去 丫 ??

係丫. 8月尾? 我可唸下bor.

子爵府

icycream,

你唔係去布吉 咩 ??

原文章由 Icycream 於 07-7-9 23:48 發表

係丫. 8月尾? 我可唸下bor.

子爵府

會長,

o個日我帶定 紙 & 筆 去 take note o架喇....
你唔好諗住早走 tim ar :lol

原文章由 Xanthe 於 07-7-9 23:06 發表
受寵若驚TIM!!

原文章由 Icycream 於 07-7-9 17:16 發表

男爵府

all,
其實果頭真係冇mug好食, 想近可考慮去藍田mtr的酒樓, 如是我都可代訂位的,

kahobb,
有冇其他提議 ?如apm?

Candybb,

都好喎:lol::" /> 事闋我地有1x位靚靚太太聚會. doris家不能坐太久. 但佢那頭我唔熟喎? 你or其他有乜idea ?

男爵府

Dear會長,
你的經驗是我們最好的明鏡ma!

原文章由 Xanthe 於 07-7-9 23:06 發表
受寵若驚TIM!!

大宅

旺角
icycream
彤彤媽
shanshan
candybb

Xanthe
dorismama
mmak
cindymami
fion88
ladybird
kahobb
yilamma

男爵府

原文章由 懿琳媽媽 於 10/7/07 11:15 AM 發表
旺角
icycream
彤彤媽
shanshan
candybb

Xanthe
dorismama
mmak
cindymami
fion88
ladybird
kahobb
yilamma

唉! 我都唔知 join 唔 join 到啦依家, 剛剛收到 hubby 既 order, 有朋自遠方來, friday night 好大 chance 要陪食 dinner. :-(

子爵府

原文章由 ShanShan 於 07-7-10 13:24 發表

唉! 我都唔知 join 唔 join 到啦依家, 剛剛收到 hubby 既 order, 有朋自遠方來, friday night 好大 chance 要陪食 dinner. :-(

shanshan,

唔好喇. 今次難得幾乎齊人. 你個遠方friend食星期6.日啦.:tongue:

mmak,

本係7月尾去布吉. 但剛轉新工. 那裡都不能去. d假留返11月新工人來才放喇.

all,

昨天同doris傾過. 佢話幫我們book鯉魚門廣場間夙得酒樓8:30pm. 你們有冇更好suggestion?

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Dear all

今日細仔滿月了, 今早去健康院, 細仔現有3.9kgs(8lbs10), 姑娘話重得幾好. :-P (出世只有2.64kgs (5lbs7)).

另多謝大家關心及Icecream的安排, 很開心及期待星期五大家來我家食薑醋, 如各位喜歡食, 可以又食又取走呀, 不過最好自己帶盒來 . 我家附近真的冇嘜好酒家, 不過如大家不太要求及方便些, 那商場有間鳳德酒家都o.k.的, 由我家步行5分鐘到, 所以我先幫大家訂了"方小姐, 12位". 如妳們另有選擇都冇問題的.

還有我不客氣了,如各位有1yrs以下的物資不要彧想二手出售, 可送或賣給我呀, 因大哥(1yr以下)的舊物品, 有些壞了, 有些送給了親戚. 所以都打算要買過. 如: 網床, bb床上的音樂轉轉架, bb車, 衣服等等. 所以各位如可提供或二手出售, 就歡近之至啦. 不過無都不緊要呀. 星期五見啦.

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Icycream

Sorry, 好久冇上來打字, 打錯了妳的名. sorry!嘻嘻.

男爵府

babydoris,
恭喜你呀! bb一個月內重到3磅, 真係重得好好呢! 我唔敢建議鳳德樓, 只因果度真係麻麻( 無論係食物同服務),如果大家只想方便聚聚, 我都覺得冇問題的! 另外, 你會要carseat 嗎? 如合用, 我可廉讓給你呢!

原文章由 babydoris 於 07-7-10 15:25 發表
Dear all

今日細仔滿月了, 今早去健康院, 細仔現有3.9kgs(8lbs10), 姑娘話重得幾好. :-P (出世只有2.64kgs (5lbs7)).

另多謝大家關心及Icecream的安排, 很開心及期待星期五大家來我家食薑醋, 如各位喜歡食 ...

大宅

babydoris,

我有d衫仔丫!!而且都好新淨.我盡量搵d 中性款式比妳丫!
細仔重得好好wor!!! 現在是食人奶嗎??
我記得珩珩滿月時都重了3磅有多.:)

男爵府

原文章由 Icycream 於 10/7/07 02:53 PM 發表

shanshan,

唔好喇. 今次難得幾乎齊人. 你個遠方friend食星期6.日啦.:tongue:

icycream
我都知呀, 但真係要睇下佢哋d schedule 點先 cfm 到. 因佢哋 Sunday 就走啦, so......... let see.

or 我好似之前咁, 嚟 join 你哋傾計咯.

原文章由 babydoris 於 10/7/07 03:25 PM 發表
Dear all

babydoris
你好叻呀!

首頁

尾頁

跳至