跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好開心呀~~~~~~~~~

別墅

係呢有d相唔得,可唔可以send番比我
email/msn係[email protected]
我都好鍾意果張,但唔知點解唔得呢,thx

原文章由 elvisBB 於 07-7-8 11:19 發表
個場真係好正,我個仔終於叫mama, 好開心
miffywen 如困下次再book記得叫我

grace,
多謝你讚我老公影得好,你download到個file嗎?如果唔係我send返比你
我好like2個bb飲lemonTea張相,haha似廣告話bb話love維 ...

大宅

MANY THANKS FOR YOU TAKE PHOTO FOR US

原文章由 elvisBB 於 07-7-7 18:41 發表
佢1st time 追女仔

大宅

祈兒, emily,

一個人帶仔出街我好有經驗呢, haha, 但係你地兩個既仔仔都咁大隻仔會辛苦d喎. 我一個人就通常唔帶bb車, 用揹帶揹仔, 再帶一個湊仔袋, 好似去wild camp咁. 如果老公唔得閒同我出街, 一個人唔去街會"吽"到發毛, 要綀習下囉. 至於楂車, 有阿b我都唔敢楂車, 佢一喊, 簡直咩都唔記得, 會好分心架. 我諗至少要阿b兩, 三歲先好諗囉.

原文章由 祈兒 於 07-7-9 00:51 發表

一個人出街去得遠既我真係無咩試過 最頭痛係一旦人有三急 都唔知點樣處置個仔 ops:" />ops:" />

我覺得而家個仔咁細 有車牌都唔係太有用 因為亞B一叫或者一喊既時候妳揸車就好容易會分 ...

複式洋房

祈兒 & Dora:

簡直是千斤重呢! 唔帶車仔的話我相信去到路口已趴低了!
因為我出去一定要先坐小巴再轉車的...

原文章由 dnbb2006 於 07-7-10 14:19 發表
祈兒, emily,

一個人帶仔出街我好有經驗呢, haha, 但係你地兩個既仔仔都咁大隻仔會辛苦d喎. 我一個人就通常唔帶bb車, 用揹帶揹仔, 再帶一個湊仔袋, 好似去wild camp咁. 如果老公唔得閒同我出街, 一個人唔去街 ...

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

大宅

第二次PARTY開始報名啦

第二次PARTY開始報名啦,詳情請到
TOPIC
: 7/29 - 2ndTUEN MUN PARTY + PALYGROUP

首頁

尾頁

跳至