美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我尋晚開始跑步, 但跑唔到5分鐘就唔得啦!!! 最後都係同個仔打 籃球算啦!!! 都打咗半個鐘... 我會keep住打, 希望可以減到肥啦!!!:-( :-( :-(
wallacemama

複式洋房

初初開始跑係咁架,要堅持先得架, 我頭一日開始跑都係跑大約15min,跑左3日覺得好d冇咁辛苦,跟住就加多5-10min, 慢慢加落去加到30min - 45min囉

原文章由 wallacemama 於 07-7-25 13:56 發表
我尋晚開始跑步, 但跑唔到5分鐘就唔得啦!!! 最後都係同個仔打 籃球算啦!!! 都打咗半個鐘... 我會keep住打, 希望可以減到肥啦!!!:-( :-( :-(

大宅

見到你咁成功,我更加有信心繼續跑了

我六月一日開始,每日一小時,初初跑十分鐘已經死得咁,現在,跑一個鐘都ok了,可是,我磅數無你減得咁厲害呀,可能因為我老公時時叫我食野啦,不過,現在好穩定咁減左七磅,按平時咁食返野都無肥番.

男爵府

我都係剛剛開始跑步減肥...我跑左三日...對腳好痛呀...有D辛苦...但我會繼續KEEP住跑步...大家都要努力呀...加油加油~~

複式洋房

我早兩日跑左1.5k就想休克,唔知係咪我auntie黎緊既關係,加埋我果日唔夠訓,仲有朝早勁晒同勁熱,我要停左落黎不斷行左好耐對眼先至冇星星,等auntie走左再黎過

大宅

:cry: :cry: :cry: :cry:
原文章由 佰三磅 於 07-7-25 16:32 發表
我早兩日跑左1.5k就想休克,唔知係咪我auntie黎緊既關係,加埋我果日唔夠訓,仲有朝早勁晒同勁熱,我要停左落黎不斷行左好耐對眼先至冇星星,等auntie走左再黎過

伯爵府

好媽媽勳章

大肥肥,

係呀, 我最初都係咁, 所以頭兩星期成日偷懶, 跟住慢慢會好d, 近呢兩星期就真係日日跑, (一至五&日), 星期六就俾自己休息下, 因為朝早會去游水. 繼續堅持下去呀, 姊妹.:mrgreen:

原文章由 大肥肥 於 07-7-25 16:09 發表
我都係剛剛開始跑步減肥...我跑左三日...對腳好痛呀...有D辛苦...但我會繼續KEEP住跑步...大家都要努力呀...加油加油~~

男爵府

好媽媽勳章

我無時間出街跑, 因我要返工, 夜晚要自己一個湊仔, 老公返通霄, 唔知可唔可以屋企原地跑呢??

同埋我生完個肚好鬆, 跑步收唔收到既呢??

男爵府

原文章由 sarahlee 於 07-7-25 17:20 發表
大肥肥,

係呀, 我最初都係咁, 所以頭兩星期成日偷懶, 跟住慢慢會好d, 近呢兩星期就真係日日跑, (一至五&日), 星期六就俾自己休息下, 因為朝早會去游水. 繼續堅持下去呀, 姊妹.:mrgreen:

我剛剛開始跑...我都係跑10-15MINS左右...慢慢習慣左...先再加到30MINS...大家要堅持呀...唔好放棄...

大宅

原文章由 大肥肥 於 07-7-25 18:21 發表

我剛剛開始跑...我都係跑10-15MINS左右...慢慢習慣左...先再加到30MINS...大家要堅持呀...唔好放棄...

我未生之前都成日跑步的,但雖然係對瘦身有幫助(上身),但對腳就尤其是小腿:-(

別墅

我都係屋企來回跑, 好過冇, 不過我跑到上身瘦左好多, 但個pat一d都冇變, 宜家變左個pear, 點算??

同埋我生完個肚好鬆, 跑步收唔收到既呢??

[ 本文章最後由 heratang 於 07-7-28 08:22 編輯 ]

男爵府

咁等我再試下跑啦!!! 因為真係好辛苦呀!!!:-( :-( :-(
番工都冇咁辛苦!!!
wallacemama

伯爵府

今日開始咗,跑了35分鐘(好慢嗰隻).希望能成功減磅.

男爵府

大家最近點呀,跑成點呀 ?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

我都想再開始跑過啦..... 因為之前跑步減左 20 lbs (約半年),
但無跑之後就肥番差唔多 15 lbs.....:-( 之前有恆心可以晚晚跑,
而家就......希望有番 d 恆心啦, 唔係就.....:-(

伯爵府

好媽媽勳章

我仍然朝朝跑, 但今日lunch同朋友食lunch buffet, d野食實在太吸引咯, 所以失控呀, 依家又太飽......唉, 又要跑多幾圈黎消耗番咯.:-|

原文章由 babycoming 於 07-8-3 13:26 發表
大家最近點呀,跑成點呀 ?

禁止訪問

伯爵府

原文章由 大眼肥妹 於 07-8-3 15:50 發表
見到樓主你話跑步減肥,我又想番起之前既我,的確跑步真係可以減到,減肥除左節食,戒食甜野油炸肥膩既野,最重要係要keep住做運動.

我以前細個時已經係肥妹一名,後黎試過真係的起心肝去減肥,一個星期去跳三日健康 ...

係唔係要節食埋先有效嫁?
我從來未著過細碼衫:-(

禁止訪問

大宅

6月開始 我之前都有不過唔係跑~因為太耐運動心臟負荷5到,只係徑步跑9個字都好好, 過左2week之后我就一半徑步一半跑~開始習慣到, 7月我好join 到政府器械操玩左一個月都有少少見效, 個人有番d形.. 8月 join 唔到 woo woo 不過都會去徑步真係好得.. 我係Po Lam 公園跑 ...

首頁

尾頁

跳至