在職全職

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:公司請Asst Merchandiser

俾得7 日假既工,我唔會做

人工前途都其次,大假跟勞例俾到咁minimal, 公司老闆極都有限…

男爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

多謝大家的意見, 原本我們是訂了今天才出廣告, 怪不得這幾天沒有收到CV吧, 可能我們真的有點累了, 我們一班同事剛從GERMANY做回來, 所以有點SHORT 吓SHORT吓.

這2天我們已經從BABY KINGDOM收到不少CV, 會於下星期開始 INTERVIEW. 而工作, 前途更不可以3言2語說明, 人工是可以再面議的.

再者, 多謝大家的寶貴意見.

大宅

有興趣,請pm

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

我真係唔明, 點解E家一般文職都要識PHOTOSHOP!
大佬! PHOTOSHOP / AI 係DESIGNER野, DESIGNER 既存在係有佢地價值, 唔好諗住是旦阿水識用PHOTOSHOP就可以拯救公司...

沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

引用:我真係唔明,+點解E家一般文職都要識PHOTOSH

原帖由 lemontea520 於 14-02-21 發表
我真係唔明, 點解E家一般文職都要識PHOTOSHOP!
大佬! PHOTOSHOP / AI 係DESIGNER野, DESIGNER 既存在係有佢 ...
你in完呢間?

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

米巴太太 發表於 14-2-21 17:02
你in完呢間?
no但睇到個requirement我有感而發
我做MARKETING, 好多marketing post e家要ME 都識用AI, DREAMWAVER...咩事
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:lemontea520 的帖子

其實呢個photo shop是有時幫我影相,在電腦上較光喑,大小,應該是picture manager. 以便send 給客人做ref. 我們公司是有2個Designer的,我們個marketing 都係唔識AI的。

首頁

尾頁

跳至