自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 AA媽媽 於 07-7-25 11:14 發表
嘩. . .我諗呢件事....真係要"年紀大少少"既媽媽先記得囉!

我都覺得倪震要趕盡殺絕, 真係冇乜風度!

都唔係呀,我得20歲但我都知喎...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我以前細個讀書時個個星期睇YES, 真係信劉錫明係唔好架!當然大左就識分

水晶宮

agree !!!

原文章由 judychung 於 07-7-25 11:04 發表

我勁憎倪震, 又小人又小家, 才子喎!見到都想嘔, 我呸. :tongue: :tongue: :tongue:
自由太多會令世人失去平衡

大宅

佢老豆就才子
佢算罷啦
從來都唔睇<<Yes>>

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

非君子所為
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

畀面勳章

不嬲都覺得佢講野粗鄙又咸濕

侯爵府

畀面勳章

佢真係好衰呀......賤人,,,,,,,,,,,

水晶宮

唔明miss. chau 鍾意佢d咩.......!!

原文章由 misslo 於 07-7-25 11:32 發表
佢真係好衰呀......賤人,,,,,,,,,,,
自由太多會令世人失去平衡

伯爵府

倪震...........正cheap精

水晶宮

畀面勳章

原文章由 CJBaby 於 07-7-25 11:20 發表

衰人一個, 仲意為自己好風流:evil: :evil: :evil:

扮風流,實質下流

大宅

我都有同感,所以當年我唔睇"YES"的,覺得倪震好CHEAP。

原文章由 大眼肥妹 於 07-7-25 11:00 發表
其實當年我都覺得劉錫明幾慘,就係因為對周慧敏有好感就"落得"如此下場,所以我對倪震既觀感好差,我覺得佢好cheap.
開心每一天

大宅

偽君子就有佢份,其實當年劉錫明唔算差,人地都係搵啖飯食o者,你估個個好似佢咁,可以借老豆個名聲黎做勢咩,佢份人成日以為自己係才子,有學識有風度,佢有無學識我唔知囉,我淨係知佢勁無風度,次次攪出大頭佛出黎要個女友出黎講說話,不知所謂,非男人所為,以前又唔認係自己做,咁多年之後先認,男人老狗,仲咩敢做唔敢認,到今時今日先認,又無風度又無品,正一食c狗

而阿周小姐好似隻眼開隻眼閉咁,其實佢都好慘,跟左個無差用既男人咁多年,依家年紀又大,仲要keep住自己個殼,當年就話係玉女o者,依家我覺得佢只不過係騎虎難下,雖然佢可能飛左個"賤震"之後,搵個第2個更好既,一d都唔難,難就難在佢一向都係幫個賤精講好說話,如果佢依家反口,佢面子又何在呢,唉.....阿門

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

唉...果個周慧敏仲去睇婚紗...愛情真係另人麻木,明知係地獄都要跳落去....:cry:
睇到另人眼火爆

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原文章由 心花花 於 07-7-25 11:35 發表
我都有同感,所以當年我唔睇"YES"的,覺得倪震好CHEAP。

周慧敏好揀唔揀,揀個-------倪君子。
咁無品,點可以做伴侶架,

大宅

我都覺得佢好慘, 比倪震係咁唱佢都無乜反擊,但係倪震又要咬住佢唔放喎, 又幫佢改名"毒鎦明", 倪震真係好無品, 又成日溝女, 但係周小姐又鬼死咁鍾意佢喎.....唉!!!
我個陣都罷買YES雜誌架,應該幫倪震改返個花名就岩架啦...

原文章由 hi3kitty 於 07-7-25 10:58 發表
睇左雜誌,劉錫明因為以前話對周慧敏有好感,之後就被倪震在"YES"雜誌唱衰,改名為"毒鎦明",另他避走大陸,到今日都要養活妻女都是得2-3萬一個月收入,雜誌而家訪問佢,佢話倪震係衰人,唔珍惜周慧敏...,唉....睇完又覺 ...

大宅

或者佢去睇婚紗都係做比人睇既o者,你估佢真係唔知自己有狗仔跟住既咩,

原文章由 hi3kitty 於 07-7-25 11:43 發表
唉...果個周慧敏仲去睇婚紗...愛情真係另人麻木,明知係地獄都要跳落去....:cry:
睇到另人眼火爆

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 hi3kitty 於 07-7-25 10:58 發表
睇左雜誌,劉錫明因為以前話對周慧敏有好感,之後就被倪震在"YES"雜誌唱衰,改名為"毒鎦明",另他避走大陸,到今日都要養活妻女都是得2-3萬一個月收入,雜誌而家訪問佢,佢話倪震係衰人,唔珍惜周慧敏...,唉....睇完又覺 ...

識寫果幾隻爛鬼字就可以做才子? 發佢春秋大夢喇.

複式洋房

其實最唔明係點解周慧敏到今時今日仲要"簡"倪震..佢真係咁好?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

不嬲對佢無好感

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁
12345...7

尾頁

跳至