跳至

首頁

尾頁

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

洋房

原文章由 anaBB 於 07-7-31 22:25 發表
happybanana,
5 Aug 撞左charlie brown, 好多媽咪都想去, 不如轉時間
我個同事話個沙灘近碼頭, d水唔夠乾淨, 我諗玩沙都ok o既

預埋我啊!如果我無上線,e-mail我 [email protected]

我建議8月5號都係搞“柏麗灣party”,因為遲d就係農曆七月,大人、小朋友游水都唔好。bb展星期一8/6去都好d,唔咁多人嘛!

happybanana,
柏麗灣水唔係太乾淨喎!玩沙好d,如果帶吹氣泳池俾bb玩,唔知可唔可以?請問有無bb沖涼o既地方?
\\(^_^) 我叫Ginnie,爹地幫我起o既,細細個面就紅bobo,所以媽咪都叫我「蘋果小公主」喔!2006年11月2日出世,嬤嬤話我小氣,所以我35週半就出來見呢個世界啦!唔好見我人仔細細,我發起脾氣係聲“大大”喔!開心時就會笑到“ka ka”聲............. :-D

大宅

大自然公園於開放初期,以舉辦戶外通識互動教學為主,另逢星期一、五、六上午9時至下午1時,只安排探索體驗活動供巿民參加,需預先報名及另行收費。至於免費開放予市民參觀之時間為星期一、五、六下午1時至6時;以及星期二、三、四、日及公眾假期由上午8時至中午12時(11時起停止入場);下午1時至6時(5時起停止入場)。

詳情請瀏覽本網站之最新消息,或致電3446 1163查詢。

http://www.mawanpark.com/chn/home.php

大宅

陪月勳章

Shirley

8月5日我哋去charlie brown cafe, 我諗去珀麗灣要遲d!我問緊朋友去club house 玩的資料同容納人數, 遲d告訴大家.
如果, club house 容納太少人, 不如去"馬灣公園", 剛剛有位媽咪post咗條link出來. 我哋可以影吓相, 行吓沙灘, 跟住大家可以一齊在珀麗灣或出青衣或葵芳食嘢. 我叔叔住珀麗灣村屋, 入面有d餐廳的食物唔錯, 價錢都ok!

Maggie

原文章由 shirleytong28 於 07-7-31 20:40 發表
Maggie 等你好消息 好多媽咪都想join架

男爵府

好呀 我都唔係諗住5號 mc 馬灣團就一切拜託你啦 感激

原文章由 m12chan3 於 07-8-1 16:54 發表
Shirley

8月5日我哋去charlie brown cafe, 我諗去珀麗灣要遲d!我問緊朋友去club house 玩的資料同容納人數, 遲d告訴大家.
如果, club house 容納太少人, 不如去"馬灣公園", 剛剛有位媽咪post咗 ...

大宅

睇咗條LINK唔錯,好優雅

大宅

好呀~~ 去玩預埋我同晴晴~~

哩個網址仲有D有關珀麗灣既交通資料--
http://www.pitcl.com.hk/chi/html/ferry.htm
荃灣都有渡輪去架~~

複式洋房

其實成個下午柏麗灣都好囇, 不過我上次去的時候, 有個樓梯下的位, 有三米x三米咁大, 可以o係度玩沙同玩水, 唔囇gar. Double仔玩沙好開心, 我今個星期日會去, 有興趣就一齊啦. 如果唔係, 等Maggie再安排的時候再去啦, 我諗到時可以入Club都會好好玩.
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

大宅

陪月勳章

各位,
我朋友同叔叔覆咗我, 建議我哋暫時唔好去, 因為d水質唔好, 唔適合落水, 另外馬灣公園未完成起好, 無太多嘢睇, 而且好多蚊, 又有蛇出沒

至於club house, 一張住戶証只可以帶3個大人, 其他每人收$10費用, 所以請大家比比意見.

maggie

原文章由 angelhon 於 07-8-1 17:32 發表
好呀~~ 去玩預埋我同晴晴~~

哩個網址仲有D有關珀麗灣既交通資料--
http://www.pitcl.com.hk/chi/html/ferry.htm
荃灣都有渡輪去架~~

複式洋房

baneychen,

柏麗灣其實唔係好適合游水, 所以唔會有好多好多人游水, BB玩沙同踢下水就好ok, o個度有花灑沖身, 不過我suggest帶張膠枱布墊住o係sink盤度同BB沖身會好d,自己同BB一定要帶多套衫, 阿B一定搞到大家濕哂. 呀, 都唔駛帶水泡了, 因為真係唔係好適合落水gar.

原文章由 baneychen 於 07-8-1 11:49 發表

預埋我啊!如果我無上線,e-mail我 [email protected]

我建議8月5號都係搞“柏麗灣party”,因為遲d就係農曆七月,大人、小朋友游水都唔好。bb展星期一8/6去都好d,唔咁多人嘛!

happybanana, ...
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

洋房

原文章由 m12chan3 於 07-8-1 23:41 發表
各位,
我朋友同叔叔覆咗我, 建議我哋暫時唔好去, 因為d水質唔好, 唔適合落水, 另外馬灣公園未完成起好, 無太多嘢睇, 而且好多蚊, 又有蛇出沒

至於club house, 一張住戶証只可以帶3個大人 ...

啊!如果好似m123chan3話咁,我都prefer去club玩...
\\(^_^) 我叫Ginnie,爹地幫我起o既,細細個面就紅bobo,所以媽咪都叫我「蘋果小公主」喔!2006年11月2日出世,嬤嬤話我小氣,所以我35週半就出來見呢個世界啦!唔好見我人仔細細,我發起脾氣係聲“大大”喔!開心時就會笑到“ka ka”聲............. :-D

首頁

尾頁

跳至