美容扮靚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

民房

原文章由 depretty 於 07-8-1 13:39 發表

1. 無錯色斑太淺,就算彩光、激光出來的效果不會太大,妳email給我再pm妳啦。
2. slim light 6.9色光不合妳,polaris費用會比較貴,妳可試用減肥產品於妊娠紋位置打圈及向外拉,目的是將不均混脂肪平衡 ...

我d油脂粒一係見到摸唔到,一係摸到見唔到,咁即係點?仲有彩光激光有乜風險同後遣症?皮膚會乾d薄d ma?

別墅

Please pm me too. Thanks

原文章由 depretty 於 07-8-1 15:40 發表

收到啦介紹給妳用啦,應於3個月內將妳敏感根治,pm給妳。

洋房

原文章由 ooooo 於 07-8-2 09:22 發表

我d油脂粒一係見到摸唔到,一係摸到見唔到,咁即係點?仲有彩光激光有乜風險同後遣症?皮膚會乾d薄d ma?

需要深層消炎,由皮膚導入,因食消炎藥物由身體自然分配的話是不夠份量。每晚用油性消炎素用棉花沾濕消炎素敷過夜,如嚴重者須連續敷4-6日,就可解決妳的問題。
彩光亦為第4類激光的一種,衹不過將第4類激光細分為七色光。
色光治療好處是快,1-2次就可完成,亦不會變薄。
色光治療後,會有表面損傷,然後結蕉,結蕉後絕不可抓括撕去,否則皮膚增新,愈撕愈厚,必定有印,必須讓皮膚休息10天,期間必須用防曬。如近眼睛部位,需做足眼部保護設施。
以妳所講的情況,看來無須用色光。

[ 本文章最後由 depretty 於 07-8-24 17:33 編輯 ]

大宅

我都有需要, 可以 pm 資料給我嗎?? 謝謝.

原文章由 depretty 於 07-8-1 12:20 發表

油性消炎水因揮發性小,故對深層消炎有非常好的效果,表面性消炎更加無問題啦。
妳只要跟住我教的方法敷一至二晚,必可澈底消炎。

洋房

原文章由 depretty 於 07-7-31 18:03 發表
皮 膚 解 答

本標題因其他美容公司入侵及破壞,現開新板。

再續醫學常識:

6.
敏感皮膚:通常由於深層皮膚嚴重缺水而形成,部份由化學物料造成,個別人仕
因應天氣,地方氣候而成,,亦有因食物、身體健康而形成。

7.
微絲血管:嚴重者須用強光學或射頻來治理。

8.
防曬:無論任何天氣,身處任何地方,都必須採用防曬產品。

無形光線最被人忽略,又最受傷害,必須注意

UVA /
直接太陽光線、UVB / 反射光,燈光、UVC / 受大氣層所擋隔不能
直達地面。 【雪、沙、海水】折射率為100%
國際標準:1等如可維持15分鐘 防曬 日本標準:PA+

洋房

我下巴有好多白色暗粒,怎辦?:cry:

男爵府

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PLS PM ME 消炎水DETAILS ALSO, MANY THANKS.
Anson 大個仔喇,做哥哥要好好照顧細佬呀!

洋房

原文章由 wendylsk 於 07-8-2 20:21 發表
我下巴有好多白色暗粒,怎辦?:cry:

妳是否經常性摸下巴,這亦是輕度炎症的一種,妳試試用用普通消炎藥膏搽患處,不再用手去接觸,如不能去掉的話,須用治敏感方法進行就ok啦。

民房

原文章由 depretty 於 07-8-1 18:38 發表

因隨著年紀續漸增長,新陳代謝減慢,色班自然會走出來,亦會因身體毛病、冇搽防曬等都會長出來。
如妳所講的黑斑在這幾年時間有,是很容易去除。就算時間長久有色斑都可以去除,祇不過時間比較長,無須 ...

睇皮膚醫生時,順便問佢啦,佢就比左一小盒<gel>
HQ Skin Lightening Gel
我,佢話朝晚各搽一次, 請問這款<gel>ok嗎?
或者請你介紹一些給我可以嗎?同埋可以係那裏買呢?
謝!謝!

洋房

Depretty

請你pm 你隻消炎水資料比我. Thanks so much.

洋房

收到啦, 唔該

洋房

原文章由 心水情 於 07-8-3 13:22 發表

睇皮膚醫生時,順便問佢啦,佢就比左一小盒
我,佢話朝晚各搽一次, 請問這款ok嗎?
或者請你介紹一些給我可以嗎?同埋可以係那裏買呢?
謝!謝!

即高品質美白啫喱,醫生開得比妳,妳當然要用,效果應當含可以,劑量衹不過可能會少的。
用完後如想再上一層樓的話,再介紹給妳啦。

洋房

depretty
我都有D敏感及乾,可否介紹D補濕又不太潤cream比我

[ 本文章最後由 wendylsk 於 07-8-3 14:20 編輯 ]

民房

凹凸洞..

細個曳整到個幾大個既凹洞係面度有3個啦 仲有小小
暗瘡做成既凹洞 請問有冇得平復呢??
價錢又點??

我之前睇過人地話微針可以平復番佢減淡d唔知係咪真既呢??

洋房

原文章由 wendylsk 於 07-8-3 14:17 發表
depretty
我都有D敏感及乾,可否介紹D補濕又不太潤cream比我

通常乾必定敏感,介紹隻深層保濕給妳,若不嚴重,該使用1-2樽己經將妳敏感的皮膚治愈,email給我吧!
[email protected]

洋房

原文章由 yin_713 於 07-8-3 15:41 發表
細個曳整到個幾大個既凹洞係面度有3個啦 仲有小小
暗瘡做成既凹洞 請問有冇得平復呢??
價錢又點??

我之前睇過人地話微針可以平復番佢減淡d唔知係咪真既呢??

可以平復,妳須要治療性換膚(用治療性護膚品,好處是順便將粗大暗瘡皮膚變得白滑),大致可平復85-90%,餘下可做磨皮,磨皮一般美容院就得,每一次磨皮,必須休息約10日時間,待皮膚表面完全康復,再做第2次,如此類推。
治療性換膚約須$3000
磨皮約須每次$250-300(10次之內理應治愈)
微針??用有把握的方法會穩陣好多。

民房

凹凸洞

我想問埋
治療性換膚要做幾多次同埋每格幾多日做一次
兩樣合共幾錢邊度有得做??

洋房

原文章由 yin_713 於 07-8-3 16:44 發表
我想問埋
治療性換膚要做幾多次同埋每格幾多日做一次
兩樣合共幾錢邊度有得做??

治療性換膚是購買該類護膚品,用作日常使用約3個月內通常都會治愈,價錢約$3,000樓下,加上磨皮應是不超過$5,000,若妳情況比較嚴重,應多約$1,000都差唔多啦。要介紹要email給我。
[email protected]

民房

凹凸洞

用果支野係咪一支斷尾????..
定係要定期買佢黎用

洋房

原文章由 yin_713 於 07-8-3 17:21 發表
用果支野係咪一支斷尾????..
定係要定期買佢黎用

如無特別大問題,應可一套搞掂。
磨皮約10次就ok。
已經搞好咗肌膚,當然慳得就慳。

首頁
12345...11

尾頁

跳至