嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:homiulam 的帖子

我係龍鳯,12weeks 已照到,不過人地問親我都唔講,我只係話生左你咪知

洋房

我係龍鳳胎呀...15m 大了﹗ 我起初都以為係孖仔,因為嘔得好勁,人地話陀仔 d 苛爾蒙相反所以會嘔得勁 d。 但我自己仔女都無所謂,有已經好滿足,仲要打孖來打孖滿足。 到12週果時照到話70%係龍鳳,個心都係沾沾自喜,覺得好感恩,個天原來一直都有看顧我﹗我自己就覺得仔有仔得意,女有女得意。不過我兩個就無乜交流,可能性別唔同,大家鍾意玩既野都唔一樣.....但又會爭野及打交,希望佢地大 d 感情會好d 啦﹗

珍珠宮

熱血金章

homiulam 發表於 14-3-10 16:23
Twins真係好興奮

不過人人一知成日問有冇機會龍鳳

我係龍鳳, 又如何?!
當年c6話比99知照到係龍鳯, 99話: 都好, 有一個係仔
當時我真係嬲爆, 咁都唔知足.
我即時駡c6, 仲乜唔話佢知佢孖女啫, 睇佢又會講d乜.

所以你都係唔好理人講乜, 自己開心就得啦.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

回覆:有冇twins 媽可以分享下喜悅,同有冇人成日問係咪龍鳳

當年陀孖時,奶奶都好緊,佢係鍾意仔,但我已有一個仔,我都以為係龍鳳,後來係孖女我有少少失望,但奶奶就非常失望,但依加,我望住就快三歲嘅女s,我都鬧自己做咩當時要失望,有對女真係好幸福,女又細心,又識講話令我開心,撒嬌又可愛,再者,我同同事講開,到我老時,大吉利事入院都有個女幫自己抹身,我仲有兩個,感覺幸福

首頁

尾頁

跳至