美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 Can987 於 07-8-15 23:06 發表
小肥貓...我想問下你食邊隻藥...可以pm我嗎?
thanks

其實我食果隻產品唔係藥呢架,佢係一D天然草本植物,好健康下。

我諗我要講聲sorry呀!我都冇咩野資料比倒你,因為我只係用家呢架。但係我都將yangy既contact PM比你先,睇下佢幫唔幫到你吖!傾下了解多D都無妨既,又唔駛錢。

複式洋房

小肥貓 ,

please pm to me also la, thanks!:-P

複式洋房

Can you pm 排毒產品 information to me, thanks!
原文章由 小肥貓 於 07-8-15 14:31 發表

其實我都嘗試過用好多錢但係又減唔到既呃人公司,真係好火。 但係最近o係呢度叫yangy幫我買左隻排毒產品,超正呀!又唔貴喎! 我9日減左10磅,依家食完個 ...

別墅

原文章由 小肥貓 於 07-8-16 13:24 發表

其實我食果隻產品唔係藥呢架,佢係一D天然草本植物,好健康下。

我諗我要講聲sorry呀!我都冇咩野資料比倒你,因為我只係用家呢架。但係我都將yangy既contact PM比你先,睇下佢幫唔幫到你吖!傾下了 ...

其實我都好鬼懶,食個產品既時候都冇做運動,但係都減到咁先至得人驚! 俾yangy知我咁懶唔知佢會唔會丙我呢!

民房

我都是受害者, join 左 $988 plan , 第一日已經再 sale 你做埋通淋巴, 說什麼黑色素較深, 皮膚較差, 新陳代謝較慢, 套餐 $11,000.....價錢任改都得, 第一次說貴又可以減到 $8,900, 死都 lu 到碌卡為止先走得, 我咪 join 左囉 , 嗚 ~ 嗚 ~

我下次一定唔會再加 plan 喇 ! 說了以後都唔會加 plan 後, 每次 book YL 總是 full booking , 唉 ~ :-(
Katrina ^^

大宅

其實我都係受害者,我經驗所得,只要死都話無錢,佢地就唔sell你,如果佢地硬sell,佢地實問你每個月可還多少,就答幾百蚊,講的數目越少越好,另外亦要話之前要完成之前的數先有錢,又話爆卡,跟往就話,無錢一定要半年後才有錢比。當之後要換數時,就話無錢,現金,EPS,visa都無晒錢

上去做treatment果時仲要扮窮,話自已搵好少錢咁,然後D卡呀,錢呀,收起晒,個銀包空晒,清晒野,佢地見到咁清況,就無再sell!

仲有就算可以用免息分期都要為難佢地,攪到sell你果個人要夾係公司同你之間,方法係一字拖,財務公司打來confirm就話要改貸款額,然後就扮傻仔唔帶証明文証....

之後我就好平靜咁,無比人sell

伯爵府

希望各位媽媽不要介意!其實想減肥,係要配合飲食、運動、心態三方面去達致果效。

講真,參加美容院的減肥療程,都係同你做下機,當完成療程後,如果唔keep住好快又反彈,你睇下有些明星,減完後好快已反彈,至於錢這方面,就更加不用說。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

複式洋房

原文章由 tsuitung 於 07-8-17 09:01 發表
希望各位媽媽不要介意!其實想減肥,係要配合飲食、運動、心態三方面去達致果效。

講真,參加美容院的減肥療程,都係同你做下機,當完成療程後,如果唔keep住好快又反彈,你睇下有些明星,減完後好快已反彈, ...

I totally agreed.

民房

其實我都嘗試過用好多錢但係又減唔到既呃人公司,真係好火。 但係最近o係呢度叫yangy幫我買左隻排毒產品,超正呀!又唔貴喎! 我9日減左10磅,依家食完個 ...

請問呢隻產品難唔難食 ? 可唔可以比D資料我 ? 唔該。

禁止訪問

大宅

我之前成日諗住去呢D地坊減架....不過自從幫襯過現代美X, 就知呢D大公司好得人驚.....結果一路沒有JOIN~~~
家下係D小公司做射頻, 都有效果, 但我唔會節食, 我減肥都係為左可以繼續食....你地都可以去D小公司到試射頻呢部機, 可以局部修身, 肚腩一定無問題添呀, 我都細左2吋有多~~~

你地講既草本, 唔知係咪朋友介紹果款呢, 係台灣超出名, 朋友下星期帶比我試, 話台灣減肥第一位, 因為無副作用~~~~

[ 本文章最後由 J_D74 於 07-8-18 02:31 編輯 ]

大宅

我之前做過魔幻倉10, 1星期2天, 每次1.5小時, 電到痴筋, 但都唔得, 可能我無乜留汗.......... 但新款射頻真係得...我做左1個月(每星期三次, 每次1小時), 已經瘦左一個碼, 但我係唔會節食, 亦無乜運動...但重量又唔係瘦好多喎, 6 LBS咁大把, (有時4 LBS, 會加減2 LBS), ONLY係外型方面, 我都好滿足, 起碼著得落生女之前D牛仔短裙, 唔再由低腰位"叔"上去高腰位, 變左超迷你~~~

原文章由 Can987 於 07-8-15 23:07 發表
仲有我從來都唔信, 呢d機構, 我覺得好呃人囉

別墅

我諗我要講聲sorry呀!我都冇咩野資料比倒你,因為我只係用家呢架。但係我都將yangy既contact PM比你先,睇下佢幫唔幫到你吖!傾下了 ...

please pm me. Thanks!

別墅

必x站$899-$6888plan...假ga...有無人係受害者?

Dear 小肥貓,

Could you pls pm me the information of the 排毒產品?

Thank you very much!

bbqmama

[ 本文章最後由 bbqmama 於 07-8-18 03:37 編輯 ]

別墅

原文章由 flap 於 07-8-15 02:09 發表
而家廣告好行ge...
聱稱$899/$699減肥,我都係想減下水腫,原本以為佢都叫大機構,又有保証條文,可靠la,點知都係廢ge,仲會不斷叫你加plan!!!
我好蠢甘加到$6888,講明一定要瘦腰(我本來26吋,想有24.5吋腰,唔過份掛 ...

你唔係好蠢 ~ 只是勁蠢個隻 , 跟本你一開始打算用這返法
減肥己經蠢啦 , 減肥要靠自已, 仲有減肥唔係三四個月的事
係一生事 , 不知你有幾多錢去支持你咁參加纖體啦~~不要怪
我直言 , 只是想靠減肥公司減肥的人清醒一點, 不要再掉錢去咸水
海~~?

別墅

原文章由 coolc9 於 07-8-17 16:08 發表

請問呢隻產品難唔難食 ? 可唔可以比D資料我 ? 唔該。

呢隻產品一D都唔難食,佢D奶昔重好好味添,又唔駛用奶開,只係用水開就得喇,認真方便。如果我要出街食,我通常都係帶一份奶昔,然後夠鐘就o係街度買瓶水開左佢就飲得 喇,超方便。
我已經比左個聯絡你,你自己call佢喇,因為我係冇資料架,我只係肥貓一隻要減肥喳。:-( :-(

p.s.我到今日都冇番磅呀! 我前日重察左餐勁野添 ! 果然排左毒真係身體會自己調節,冇得頂呀!!

禁止訪問

民房

Thank you for your sharing! I was considering to try the program before as the advs are really attractive!

民房

I want to have your information too. Please PM to me. Thanks a lot!

民房

原文章由 小肥貓 於 07-8-18 09:30 發表

呢隻產品一D都唔難食,佢D奶昔重好好味添,又唔駛用奶開,只係用水開就得喇,認真方便。如果我要出街食,我通常都係帶一份奶昔,然後夠鐘就o係街度買瓶水開左佢就飲得 喇,超方便。 :vi ...

多謝你給我的資料,我已約了yangy下星期購買,到時我就可以跟你交流心得了。如果有效我亦樂於與其他BK姊妹分享。

首頁

尾頁

跳至