夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

我老公真的好似mommyisa的老公,我都會希望下一世嫁給他,我們有2個小朋友,記得小朋友還是bb時,他是很少幫手,但現在小朋友大了一點,他願意幫我帶2個小朋友,我可以同朋友去街吃飯,最重要他會自動自覺出糧入錢到我的戶口,因為他知道他這樣做可以増加我的安全感,我是全職媽,無收入,如果老公不識做都幾慘,這樣的老公,點止mark一世,如果可以一世一世下去就好了。

Maria

大宅

會呀,一定會~~
5歲~~

大宅

Maria, 我都希望學你咁等阿B出世或以後,老公會自動自覺
take very good care of me。唔駛我粗心。

珍珠宮

畀面勳章

我會!!

別墅

我想嫁.傻豬老公又對我好好既,好錫我,咩都俾到我,我想要咩就要咩!雖然他就悶D他唔識氹我,但他真係喺我心目中喺最完美既老公I LOVE 豬豬

[ 本文章最後由 TZEYIN(YOKO) 於 07-8-21 12:42 編輯 ]

大宅

唔會囉..連依一世已經少少後悔..莫講話下世....
結婚前一定會話下世都係佢..
結婚後....
佢好自私..只係為自己既利益處諗...冇話肯"舌"抵下...小小事根根計較..好唔大方...好小男人...唔係咁適合做老公....

子爵府

會, 結婚咁多年, 佢仲對我咁好, 無論係唔係佢錯, 佢都會就我, 就算我唔鍾意上99屋企, 佢都會撐我 , 屋企家務又唔駛我做, 連我屋企同朋友都覺得佢太就我, 所以下世可以再同佢一齊都唔錯!

男爵府

會,一定會,老公沒缺點嗎?!當然不是,自已都有短處啦,但佢有好多值得我欣賞的優點,對我同我家人亦好上心,唔止要揾番我老公,連老爺奶奶都係呀,佢地真係好好,好為我地設想,又開通,相處了十幾年喇,我地兩公婆感情亦愈嚟愈好:lol::" /> :lol::" /> :lol::" />現在有了孩子,大家就更憧得珍惜同愛錫身邊人
原文章由 hellowing0720 於 07-8-21 13:27 發表
會, 結婚咁多年, 佢仲對我咁好, 無論係唔係佢錯, 佢都會就我, 就算我唔鍾意上99屋企, 佢都會撐我 , 屋企家務又唔駛我做, 連我屋企同朋友都覺得佢太就我, 所以下世可以再同佢一齊都唔錯!

[ 本文章最後由 320320 於 07-8-21 14:14 編輯 ]

複式洋房

而家已經唔想佢做我老公..唔好講下一世..

公爵府

會...一定會

伯爵府

好媽媽勳章

下一世,我可能係男人,
可能係一隻動物,一棵植物...
天曉得還有沒有下一世?!

大宅

好媽媽勳章

又係佢?唔好啦卦

別墅

真令人羨慕死哦:lol 好彩我老公都對我唔差.

我諗我唔會, 因為我地會係天家相見.

原文章由 盈盈262 於 07-8-21 09:16 發表
如果可以,我都會搵返老公呀,男女家人都唔變就仲好
婚前婚後老公對我都無變,老公從未令我憂慮過,我嫁到佢我好開心,奶奶對我都好好,說我係佢個女,我外家及親戚又覺得我老公好,男女家唔擺架子又唔講錢,好融合:lo ...

複式洋房

:tongue: 不要,今世還給他的債已夠了,不想下世再受苦,最好不要讓我再認識到這個人.

珍珠宮

我會,我們由開始這刻都答應過對方不只今生成夫妻,係要三世都要!:-P

大宅

會搵番佢做老婆,等佢試下做女人幾辛苦!

別墅

到目前為止, 都會搵番佢, 因為佢好錫我, 好愛我......

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

暫時我都會,因為以後既事都唔知

不過而家佢對我好好,又對我家人好好,真係好難得。
當然佢都有唔好既野 不過大家協調到都無問題。

係呢一刻,我知我好愛佢,而佢又好愛我

我愛你呀老公!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

原文章由 bebu123 於 07-8-21 18:44 發表
暫時我都會,因為以後既事都唔知

不過而家佢對我好好,又對我家人好好,真係好難得。
當然佢都有唔好既野 不過大家協調到都無問題。

係呢一刻,我知我好愛佢,而佢又好愛我

我愛你呀老公!

不會~:cry:

子爵府

好媽媽勳章

會...不過唔要佢做我老公...做我老婆...

[url=http://lilypie.com][img]

首頁
12345...6

尾頁

跳至