夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

那麼說,我不是小器啦!
如果佢堅持自己無錯,我仲可以做d咩嘢?!
SUNNY媽

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Agree

:-P 如果我收到msn果2句野, 我會覺得那男人是想追我的!

Me Too

珍珠宮

原文章由 SUNNY媽 於 07-8-21 13:48 發表
那麼說,我不是小器啦!
如果佢堅持自己無錯,我仲可以做d咩嘢?!

你老公唔應錯, 佢好有問題, 你問返佢, 如果你又發D咁既短訊比第二個男人好唔好?! 佢再係咁, 揾社工幫手!!

洋房

i think he is chasing a girl or has a GF la...umum...唔好嬲佢住,冷靜d,ask him wut's the relationship between him and the girl sin la

大宅

小心處理,有無睇過男人四十

伯爵府

絕對認同
我都有個囡,如果佢讀緊書既年紀有個已結婚中年男人
send咁既短訊比佢,我實同佢死個

原文章由 edea 於 07-8-21 12:58 發表
絕對唔可以,send俾小妹妹仲更加危險, 而家既女仔早熟, 會將呢d事睇得好重要,如果小妹妹錯誤放入感情, 最後搞到要生要死, 甚至真係賠上性命時, 妳老公點負責得起? 成年人更加應該知道自己底線o係邊,唔可以做d咁曖 ...

男爵府

俾著個個係我老公,
佢死梗! 唔好同我講無野, 關心小妹妹~
一,個女仔唔細,大學生黎,即係一個成年人!
二,再關心一個人,如果唔係有感情上既瓜葛,
又點會話" you are always in my heart"????
佢唔認都唔得架嘞~
同佢講,一係要老婆~
一係繼續關心小妹妹囉!

珍珠宮

原來真係我想的是一位大學生,已不再是小妹妹了,怎可能大學生是小妹妹呢??好多大學生都結婚了做了人媽媽都一樣可是大學生!
絶對無可能容許老公咁樣去對這大學生留這些話,如我是這位大學生,我都會感到你老公正在追求我,或對我有好感,如我都一樣有好感,咁就會弄到件事好大獲!所以唔可以給他們有這個機會!你還是真的要好好和你老公說一下這件事的重要性了!

大宅

點識到個大學生架? 我梗係會直接問佢,睇吓佢有乜反應?
有人咁send俾我,我都以為有嘢啦!

大宅

好媽媽勳章

SEND D 咁既短訊一定有野啦, 一於問清楚佢, 不過佢一定唔認有野架啦, D男人要斷正先肯認衰架, 等佢知道你已經唔能夠容忍都好架!

珍珠宮

(you are always in my heart)呢句話,你老公會同你講嗎?
怎可能容忍到自己老公和第二個女人講呢句話,好明顯你老公係對人有野,如無野打死都唔會相信囉!如真係無野,無可能會咁講,唔好咁笨了,醒目些,要做番D野啦,唔好係老公面前好似唔介意無所謂咁,這樣做,只會令他更放縱,不知下次他又會留那句話給這位大學生了!

伯爵府

好媽媽勳章

yes ar, 冇啦啦做乜掛住人?? 要掛都應掛住自己老婆啦.

原文章由 up88 於 07-8-21 15:38 發表
原來真係我想的是一位大學生,已不再是小妹妹了,怎可能大學生是小妹妹呢??好多大學生都結婚了做了人媽媽都一樣可是大學生!
絶對無可能容許老公咁樣去對這大學生留這些話,如我是這位大學生,我都會感到你老 ...

複式洋房

原文章由 SUNNY媽 於 07-8-21 13:10 發表
他不是社工, 但好喜歡幫人, 所以佢身邊會有好多小妹妹問佢野。

edea, 他應該唔係有戀童癖, 但我都覺得呢d事要有底線, 我就係怕總有一日會出事, 咁就完了!!!
呢2句野,有常識有讀過書都知道.唔係關心 !!!通常會要0黍溝女或send比老婆 !!我會同佢傾.我唔會容許再有下次,除非佢當我係白痴....

珍珠宮

原文章由 sarahlee 於 07-8-21 15:44 發表
yes ar, 冇啦啦做乜掛住人?? 要掛都應掛住自己老婆啦.

咪係,佢老公身痕痕啦,想作玩!要加緊留意了!如不真好易出事!男人如對一個普通朋友係唔會講呢D野,好肯定你老公對這女仔有FEEL了,一定要阻止!

大宅

記住唔好同佢講笑咁講:乜你咁嘅年紀仲有後生女鍾意你咩!:tongue:
一定要俾啲脾氣佢睇 ,唔係嘅話佢就會理直氣壯惡返你轉頭。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

坦白講一定有問題啦,大學生wor,熟晒架啦,how come仲係小妹妹?不要再為佢找任何籍口,我覺得有需要平心靜氣問清楚,如果佢真係無心追求呢位妹妹既,咁就要提醒佢免人誤會。如果佢係對人有意,咁就要係未錯落去時stop佢。
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得你老公好大機會係隱瞞左自己已婚既身份.......

珍珠宮

請問你老公多大了,已過40了嗎?
為何身邊會有咁多小妹妹,真係好危險!她是大學生,已你們當她只是小妹妹,那應看來你們都應結婚了很長久時間了吧!

洋房

忍就係難忍d,不過都唔駛咁激動,睇落佢都似追緊女仔..哈哈...老公有給引力都麻煩架...

原文章由 hk430 於 07-8-21 15:31 發表
俾著個個係我老公,
佢死梗! 唔好同我講無野, 關心小妹妹~
一,個女仔唔細,大學生黎,即係一個成年人!
二,再關心一個人,如果唔係有感情上既瓜葛,
又點會話" you are always in my heart"????
佢唔認都唔得架& ...

翡翠宮

吓..........
請問幫人同miss人有乜野關係呢???
鍾意幫人係一件好事,但你老公幫左人之後,點解會話miss人架呢???
我絕對唔接受我honey掛住我以外的女性朋友囉!!!

首頁

尾頁

跳至