美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

健康食物

原文章由 carlew 於 07-8-23 14:50 發表
pm-11 / jo10 / SKChan / lumwingyan,
最初, 我都係唔清楚, 淨係見媽咪食左之後, 瘦左,身型又靚左. 之後家姐 細妹又食埋, 都見效! 所以我至"的"起心肝去試下, 我都唔敢抱咩期望 , 因為試過太多減肥 ...

Carlew,
我都好想試下這種健康食品減肥法,我還欠10磅才回復以往身段,好沮喪:cry: ,你可否pm我。謝﹗

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

carlew,

Pls pm info. to me, thanks!

大宅

我都想知,可否PM話我知!Thx!
[email protected]

原文章由 joly 於 07-8-22 02:37 發表
我就用水果消脂瘦身法, 一個月減左10磅, 而且仲keep住, 都有兩年呀, 而且仲健康好左添.................

[ 本文章最後由 junewhw 於 07-8-26 23:21 編輯 ]

大宅

carlew,

Pls pm info. to me, thanks!:-P

民房

我諗我嘅case同大部份mama差不多,生完bb很重 140 lb(原先為~100 lb,150 cm高),當時好慘因很難買褲,而且膝頭又痛,好辛苦好重,之後用營養歺減肥,效果很好,~3個月-40 lb ,由L 碼變S碼,腰圍都減9吋,最緊要全身線條好firm,D朋友讚我皮膚比之前仲靚!

大宅

hymm, 減左40 lbs , 好勁呀~~ 你食咩營養歺? 快d教下我地啦

dear all, I have sent you all the health product's info, pls check la, tks. :-P

原文章由 hymm 於 07-8-27 23:59 發表
我諗我嘅case同大部份mama差不多,生完bb很重 140 lb(原先為~100 lb,150 cm高),當時好慘因很難買褲,而且膝頭又痛,好辛苦好重,之後用營養歺減肥,效果很好,~3個月-40 lb ,由L 碼變S碼,腰圍都減9吋,最緊要全身線條好firm,D朋 ...

男爵府

hymm:

咁'正'?! 快d比d"營養歺減肥"資料我ㄚ ,我淨係減個肚腩,減6-8 lb都好開心喇!

我諗我嘅case同大部份mama差不多,生完bb很重 140 lb(原先為~100 lb,150 cm高),當時好慘因很難買褲,而且膝頭又痛,好辛苦好重,之後用營養歺減肥,效果很好,~3個月-40 lb ,由L 碼變S碼,腰圍都減9吋,最緊要全身線條好firm,D朋 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請PM 給我,我都想知,thanks!

子爵府

Hi, Carlew,

Pl. pm the information of the health product to me.

Thx.

子爵府

hymm,

I want to know more about your diet meal,

pl. pm me. Thx.

民房

可否pm給我,thx
[email protected]

大宅

hymm & carlew,
I want to know as well, could you pm to me. thanks.

原文章由 carlew 於 07-8-28 17:01 發表
hymm, 減左40 lbs , 好勁呀~~ 你食咩營養歺? 快d教下我地啦

dear all, I have sent you all the health product's info, pls check la, tks. :-P

子爵府

好媽媽勳章

可唔可以pm埋我~~唔該哂^^

伯爵府

carlew,

Pls pm info. to me, thanks!

大宅

I want to know as well, could you pm to me. thanks.

等待驗證會員

Please PM me many thanks ^^

大宅

dear all, sent 左比你地啦 ~~

大宅

可否pm你地d資料比我呀??
thanks~

原文章由 carlew 於 07-8-28 17:01 發表

大宅

可否pm你地d資料比我呀??
thanks~

大宅

我都想知, 唔該pm 比我丫, many thx!

首頁

尾頁

跳至